Ünlü şarkıcı Banu Parlak'ın Bahçeşehir'deki güzellik merkezine düzenlenen silahlı saldırının azmettiricileri olarak gösterilen Dilan-Engin Polat çifti, Küçükçekmece Adalet Sarayı'nda mahkemeye sevk edildi. Saldırıyı azmettirdikleri gerekçesiyle suçlanan çift, savcılığa ifade verdikten sonra sulh ceza hakimliğine sevk edildi. Küçükçekmece 1. Sulh Ceza Hakimliği, Dilan-Engin Polat çifti ile Sezgin Polat'ın tutuklanmasına karar verdi.

Dilan Polat'ın Gözyaşları

Sulh ceza hakimliği karar arasında, Dilan Polat'ın uzun süre gözyaşı döktüğü ve dizlerinin üzerine çöktüğü görüldü. Olayın şiddeti ve soruşturmanın sonuçları, mahkemede duygusal anların yaşanmasına neden oldu.

Başsavcılıktan Açıklama

Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı, konuyla ilgili yazılı açıklama yaptı. Açıklamada, Banu Parlak'ın güzellik merkezinin kurşunlanması olayıyla ilgili olarak Dilan Polat, Engin Polat ve Sezgin Polat'ın silahla tehdit suçunu azmettirme suçundan tutuklanma talebiyle sevk edildiği ve tutuklandığı belirtildi. Soruşturmanın tüm detaylarıyla açığa çıkarılması için çalışmaların devam ettiği vurgulandı.