Bursa'da Husumetli Kişiyi Bacaklarından Vurdu Bursa'da Husumetli Kişiyi Bacaklarından Vurdu

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, her fırsatta Bursaspor'a olan desteklerini pekiştiriyor. Bu kez, Osmangazi İlçesinin çeşitli mahallelerinde yaşayan 100 çocukla birlikte Bursaspor'un Yüzüncüyıl Atatürk Stadyumunda oynadığı Kırşehir FSK maçını izledi. Ovaakça Santral, Çeşmebaşı, Ovaakça Merkez, Eğitim, Soğanlı ve Sırameşeler mahallelerinden gelen çocuklar, maç boyunca başkanlarıyla birlikte Bursaspor'a tezahürat yaparak takımlarını coşkuyla destekledi.

Başkan Aydın Bursaspor 2

Çocukların büyük bir mutluluk yaşadığı maçta, bazıları ilk kez Bursaspor maçına gitme fırsatı buldu. Başkan Aydın'ın liderliğinde, tribünde atılan her golle büyük bir sevinç yaşandı. Maç sonunda Osmangazili çocuklar, kendilerine bu unutulmaz günü yaşatan Başkan Aydın’a teşekkürlerini iletti. Çocuklar, "Bugün Bursaspor’un Kırşehir FSK ile oynadığı maçı izlemek için Yüzüncüyıl Atatürk Stadyumuna geldik. Çok güzel bir atmosfer vardı. Çok eğlendik, Bursaspor’umuzu 90 dakika boyunca başkanımız Erkan Aydın’la birlikte tezahüratlar eşliğinde destekledik. Bize bu mutlu günü yaşattığı için başkanımıza teşekkür ederiz" dedi.

Başkan Aydın Bursaspor

Bursaspor’a olan desteğini her fırsatta gösteren Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, bu tür etkinliklerle çocuklara sporu sevdirmenin yanı sıra, onları Bursaspor’a da bağlamayı hedefliyor.

Başkan Aydın Bursaspor 3

Kaynak: BÜLTEN