Bursa

Bu dönercide gündüz sahibi gece hırsızlar çalışıyor!

Bursa'da 3 gün üst üste aynı dükkana giren hırsızlar, dükkan sahibi Serhat Durmuş'u isyan ettirdi. Durmuş, "Gündüz ben çalışıyorum, gece onlar" diyor.

Abone Ol

Bursa’nın Yıldırım ilçesinde yer alan bir dönerci ve büfe, 3 gün boyunca hırsızların hedefi oldu. Her gece dükkana giren hırsızlar, yiyecek ve içecekleri afiyetle tüketirken, dükkan sahibi Serhat Durmuş ise bu duruma hem şaşkın hem de öfkeli.

Durmuş, “Gece benim dükkanımda hırsızlar çalışıyor,” diyerek hırsızların rahat tavırlarına isyan etti.

Üç Gün Üst Üste Hırsızlık: "Benim Gülesim Geliyor"

Serhat Durmuş, sabah dükkanını açtığında kapıda ve camlarda zorlama izleri gördü. Güvenlik kameralarını izlediğinde ise şaşkınlığını gizleyemedi.

Hırsızlar, dükkana rahatça girip yiyeceklerden yedikten sonra yarım saat boyunca içeride kalmıştı. Durmuş, "3 gün boyunca aynı senaryo tekrarlandı. Hırsızlar, benden daha rahattı," diyerek durumu özetledi. Üçüncü günün sonunda ise polise ihbarda bulundu.

Hırsızların Rahatlığı Pes Dedirtti

Serhat Durmuş, güvenlik kamerası görüntülerini izlerken hırsızların rahat tavırlarına dikkat çekti. Hırsızlar, dükkanda yiyecekleri yerken ve camları açmaya çalışırken oldukça sakin ve rahat görünüyorlardı.

Durmuş, "Gece kameralardan seyrediyorum, bende olmayan rahatlık onlarda var," diyerek hırsızların tavırlarına şaşkınlığını dile getirdi. Hırsızların camları açmaya çalışırken birbirleriyle tartıştıklarını ve profesyonelce hareket ettiklerini de belirtti.

“Utanmasam Anahtarı Bırakıp Gideceğim”

Serhat Durmuş, yaşanan olaylar karşısında bir yandan öfkelenirken, bir yandan da işin trajikomik yanını göz ardı edemediğini söyledi.

"Camları onların açamayacağı şekilde yaptırmıştık ama yine de bir yol buluyorlar. Ben çalışıyorum, o sırada stresliyim ama hırsızın görüntülerine bakıyorum, o rahat. Sanki vardiya değiştiriyoruz," diyerek durumu ironik bir dille anlattı.

Durmuş, sonunda "Utanmasam anahtarı bırakıp gideceğim," dedi.

Polis Hırsızları Yakalamak İçin Çalışma Başlattı

Serhat Durmuş’un şikayeti üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, hırsızları yakalamak için çalışma başlattı.

Durmuş, hırsızların yakalanmasını umut ederken, olayın tekrar etmemesi için önlemlerini artırmaya devam ediyor. "Her gün aynı kabusu yaşamaktan bıktım," diyen Durmuş, hırsızların cesaretine inanamadığını belirtti.

Bursa haberleri için TIKLAYIN!