Bolu Olimpik Yüzme Havuzu'nda gerçekleşen Para Yüzme Bölge Şampiyonası 1 ve 2. Vize Yarışları, Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcularının şampiyonlukla dolu anlarını beraberinde getirdi. Kulüp, 5 sporcuyla katıldığı bu mücadelede 37 madalya kazanarak adından söz ettirdi.

Dünya Şampiyonu Melda Kolayca Öne Çıktı

Melda Kolayca'dan Tarihi Performans

Şampiyonanın en dikkat çeken ismi kuşkusuz Melda Kolayca oldu. Dünya şampiyonu unvanına sahip olan sporcumuz, 11 birincilik ve 3 ikincilikle toplamda 14 madalya kazandı. Bu başarısıyla adeta yüzme havuzunu salladı.

Serhat Polat'tan Da Muhteşem Performans

Şampiyonada diğer dikkat çeken bir isim de Serhat Polat oldu. 4 birincilik, 2 ikincilik ve 2 üçüncülükle, toplam 8 madalya ile şampiyonayı tamamladı.

Diğer Sporculardan Da Madalya Yağmuru

Abdulkadir Köken ve Zümra Cengiz, sırasıyla 8 ve 5 madalya ile kulübün madalya sayısına büyük katkıda bulundu. Hicret Ateş de 2 üçüncülük madalyasıyla şampiyonaya damga vuran isimler arasında yer aldı.

Vizelerde de Büyük Başarı

Melda Kolayca, girdiği 7 yarışın tümünde vize alarak başarısını taçlandırdı. Serhat Polat ise girdiği 4 yarışın 2'sinde vize alarak finallere katılma hakkı kazandı.

Editör: Abdullah Argun