Bursa

Bursa'lı Belediye Başkanlarından Köfteci Yusuf'a Destek Mesajları

Bursa'nın önde gelen iş insanlarından Yusuf Akkaş'a yönelik iddialar sonrası, Bursalı belediye başkanları destek mesajlarıyla kamuoyuna seslendi.

Abone Ol

Bursa'nın önde gelen iş insanlarından Yusuf Akkaş'a yönelik iddialar sonrası, Bursalı belediye başkanları destek mesajlarıyla kamuoyuna seslendi. İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Köfteci Yusuf'a destek verdi.

"Köfteci Yusuf Markası Bugün Türkiye'nin Gururu"

Başkan Usta, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"1996 yılında İznik'te küçük bir dükkânda başlayan Köfteci Yusuf markası, bugün Türkiye’nin dört bir yanında dev bir restoran zinciri olarak hizmet vermektedir. 28 yıl önce İznik'te başlayan, İznik'in bir markası olan ve bugün 42 ilde 278 şubede 10.000'den fazla kişiye istihdam sağlayan ilçemizin iş insanı Yusuf Akkaş'a yönelik yapılan karalama kampanyasını esefle kınıyorum. Yapılan bu saldırı er ya da geç ortaya çıkacaktır."

Ercan Özel de Destek Verdi

İznik Belediye Başkanı'nın yanı sıra Yenişehir Belediye Başkanı Ercan Özel de İş dünyasının tanınmış ismi Yusuf Akkaş'ın yanında olduklarını ifade ederek, markanın başarısına vurgu yaptı.

Bursa'nın tanınmış markalarından Köfteci Yusuf'a yönelik son günlerde yaşanan olaylar üzerine, Yenişehir Belediye Başkanı Ercan Özel sosyal medya hesabından destek niteliğinde bir paylaşımda bulundu. Başkan Özel, Köfteci Yusuf'un marka değerini koruyacağına ve bu süreci başarıyla atlatacağına inandığını belirtti.

Ercan Özel, açıklamasını "İyiler her zaman kazanır" diyerek sonlandırırken, konunun sabır ve metanetle takip edileceğini belirtti.

"İyiler Her Zaman Kazanır"

Ercan Özel, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Merkezi Yenişehir'de olan, Köfteci Yusuf markası bugün Türkiye’nin dört bir yanındaki şubeleri ile ucuz ve kaliteli ürünlerini vatandaşlarımıza sunmaktadır. Değerli kardeşimiz Yusuf Akkaş’ın girişimiyle oluşturulmuş ve bugün aynı zamanda Yenişehir’in bir markası haline gelen Köfteci Yusuf’un, yaşadığı bu muhtelif olay karşısında daha ilk gün kendisi ile görüşerek yanında olduğumuzu ifade ettik. Hızlı bir şekilde şirket içinde soruşturma açılacağını, kısa zaman içerisinde bakanlığımızın tespit ettiği bu durumun düzeltileceğini ve Köfteci Yusuf’un marka değerini düşürmek isteyenlere karşı galip geleceğini düşünüyorum. İyiler her zaman kazanır. Konuyu sabır ve metanetle takip edeceğimizi ifade ediyorum."

Köfteci Yusuf

1996 yılında İznik'te küçük bir işletme olarak faaliyetlerine başlayan Köfteci Yusuf, bugün 42 ilde 278 şubesiyle hizmet veriyor. Türkiye genelinde 10.000'den fazla kişiye istihdam sağlayan marka, yerli restoran zincirleri arasında önemli bir konumda bulunuyor.