Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Zemci Şahin ve ekibi, geçtiğimiz hafta sonu İnegöl'ün dört farklı mahallesini ziyaret etti ve üç düğün törenine katıldı. Aynı gün, partinin kadın kolları tarafından parti binası önünde Anneler Günü dolayısıyla hediyeler dağıtıldı.

Genç Gazete Chp İlçe Başkanı Zemci Şahin'in Yoğun Hafta Sonu Etkinlikleri Ve Anneler Günü Mesajı4

Zemci Şahin'in liderliğindeki ekip, Pazar günü İnegöl'ün Çavuşköy, Kulaca, Kurşunlu ve Çeltikçi mahallelerini ziyaret etti. Ayrıca, Çeltikçi mahallesinde yapılan toplu sünnet törenine ve diğer üç düğün törenine katıldılar.

Genç Gazete Chp İlçe Başkanı Zemci Şahin'in Yoğun Hafta Sonu Etkinlikleri Ve Anneler Günü Mesajı3

Haftalık değerlendirmesinde CHP İnegöl İlçe Başkanı Zemci Şahin, yoğun geçen seçim çalışmalarından ve seçim sonrası süreçten bahsetti. Şahin, şu ifadeleri kullandı:

“Yoğun çalıştığımız, sonucunda da başarılı olduğumuzu düşündüğümüz bir yerel seçim süreci yaşadık. Seçim sonrası partimizde genel çalışma yoğunluğu da devam ediyor. Vatandaşlarımız parti binamızda bizleri her gün ziyaret ediyor, onların sorunlarını dinliyoruz, çözüm bulmaya çalışıyoruz. Hep söylediğimiz gibi, her gün seçim varmış gibi çalışıyoruz, her yere, her davete icap etmek istiyoruz. Bize gelen davetlere de çok büyük oranda katılım sağlıyoruz.”

Genç Gazete Chp İlçe Başkanı Zemci Şahin'in Yoğun Hafta Sonu Etkinlikleri Ve Anneler Günü Mesajı2

Anneler Günü'nde ise kadın kolları tarafından özel bir etkinlik düzenlendi. Parti binası önünde gerçekleştirilen bu etkinlikte annelere yönelik hediyeler dağıtıldı. Zemci Şahin, anneler günü dolayısıyla yaptığı konuşmada, annelere olan saygı ve sevgisini şu sözlerle ifade etti:

“Dün çok özel bir gün olan, anneler günüydü. Anneler günü dolayısıyla kadın kollarımız parti binası önünde kadınlara hediyeler dağıttı. Bizleri sevgi ve büyük fedakarlıkla büyüten annelerimize en içten sevgi ve saygılarımızı sunuyorum. Hiçbir annenin ağlamadığı bir dünya dileğiyle; umudumuza umut, güçümüze güç olan, annelerimizin anneler gününü kutluyorum.”

Genç Gazete Chp İlçe Başkanı Zemci Şahin'in Yoğun Hafta Sonu Etkinlikleri Ve Anneler Günü Mesajı4

Şahin, önümüzdeki genel seçimlere de değinerek partisinin ülke yönetimine hazır olduğunu ve bu yöndeki çalışmaların devam edeceğini belirtti.

Kaynak: Haber Merkezi