Yaklaşan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı vesilesiyle etkinlik ve program hazırlıklarını sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi İnegöl İlçe Başkanlığı, etkinliklerle ilgili bir açıklama yaptı. Cumhuriyet Bayramı etkinlikleriyle ilgili konuşan İlçe Başkanı Zemci Şahin, “Cumhuriyet bizim için çok önemli ve Cumhuriyet bizim kırmızı çizgimizdir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün emaneti Cumhuriyeti ilelebet yaşatmak en büyük görevimizdir” dedi.

Whatsapp Image 2024 10 27 At 11.52.00 Gencgazete

Etkinlik Takvimi Açıklandı

İlçe Başkanlığı'nda bir açıklama yapan Şahin, “Tüm Türkiye’de olduğu gibi İnegöl’de de, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere emanet ettiği Cumhuriyet Bayramı’mızı büyük coşku ve sevinç içinde kutlamak istiyoruz. Ankara’daki terör saldırısı nedeniyle de içimiz buruk. Saldırıda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyorum. Cumhuriyet Bayramı nedeniyle çeşitli etkinlikler düzenleyerek bizlere ve İnegöl halkına yakışır bir bayram kutlamak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Whatsapp Image 2024 10 27 At 11.53.01 Gencgazete

Etkinlikler kapsamında, Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Cumhuriyet Tırı 24 - 27 Ekim tarihlerinde İnegöl’de olacak ve Atatürk posteri ile Türk bayrağı dağıtımı yapacak. 27 Ekim tarihinde İnegöl’de, Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin İnegöl Nikah Salonu önünde ücretsiz Erol Evgin halk konseri düzenlenecek. 28 Ekim tarihinde ise İlçe Başkanlığı'nın Cumhuriyet Dayanışma Yemeği gerçekleştirilecek.

Whatsapp Image 2024 10 27 At 11.52.23 Gencgazete

Cumhuriyet Yürüyüşüne Davet

29 Ekim saat 16:00’da İnegöl AVM’den başlayacak olan ve İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Cumhuriyet Yürüyüşü hakkında da bilgi veren Şahin, “Cumhuriyet yürüyüşümüze ve tüm Cumhuriyet etkinliklerine İnegöl halkını davet ediyoruz” dedi.

Kaynak: Bülten