Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, memur maaşlarına yönelik olarak yüksek oranda zam mesajı içeren bir açıklamada bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Memurlara müjde verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, son zamanda giderek artan hayat pahalılığı ve ekonomik zorluklar ışığında, memurların maaşlarında ciddi bir artış olacağını söyledi.

Bu açıklama, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Programı esnasında yapıldı. Erdoğan, özellikle orta gelir grubuna hitap ederek, ekonomik refahın daha çok artırılması yönünde atılacak adımlar hakkında önemli bilgiler verdi.

Türkiye'de Terörle Mücadele ve Küresel Politikalar

Cumhurbaşkanı, Türkiye'nin terör örgütleriyle mücadelesinde kaydettiği başarıları ve uluslararası politikadaki duruşunu bir kez daha vurguladı. 

PKK ve FETÖ gibi terör örgütlerine karşı yapılan mücadelede önemli başarılar elde edildiğini ve İslam İş Birliği Teşkilatı çerçevesinde Kudüs'ün savunulması için en önemli adımlar atıldığını söyledi.

AB İlişkileri ve Ekonomik Vizyon

Erdoğan, Avrupa Birliği ile ilişkilerde yaşanan sorunlara ve Türkiye'nin küresel ekonomik vizyonuna değindi. AB üyeliği sürecinde karşılaşılan zorlukları ele alırken, Türkiye'nin ekonomik başarılarının küresel krizlerin gölgesinde kaldığını söyledi. Ayrıca, gelecek yıldan itibaren ekonomide olumsuzlukların azaltılacağına ve ülkenin büyüme sürecinin devam edeceğine vurgu yaptı.

Memurlar için Beklenen Zam Oranı

Memurlarla alakalı önemli bilgiler veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Özellikle enflasyon yüzünden yaşanan hayat pahalılığını çözmekte kararlıyız. Bu süreç içinde refahı aşınanlar ve orta gelirli kesimin payını telafi etmek de boynumuzun borcudur. 

Çalışan üreten kazanan Türkiye tablosunun önüne geçmek için kurulan tezgahlar, oynanan oyunlar daha berrak şekilde ortaya çıkmakta" sözleriyle memurlar yüksek zam sinyali verdi.

WhatsApp’ta Genç Gazete kanalını takip edin:
https://whatsapp.com/channel/0029Va9sUvv7YSdBkk9nnX0G
KANALI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN
NASIL TAKİP EDEBİLİRSİNİZ ?
Eğer bu yazıyı mobil web tarayıcıdan ya da uygulamadan okuyorsanız BURAYA tıklayarak abone olabilirsiniz.
Whatsapp İhbar Hattımıza haber göndermek için;
0532 696 30 57