Kültür& Sanat

'Dengeler' 11 Ekim'de Sinemalarda: Ringe Çıkan Sadece Ferit Değil, Hayatın Kendisi!

Başrolünde Cihangir Ceyhan’ın yer aldığı ve merakla beklenen "Dengeler" filmi, 11 Ekim'de sinema salonlarında seyirciyle buluşacak.

Abone Ol

Başrolünde Cihangir Ceyhan’ın yer aldığı ve merakla beklenen "Dengeler" filmi, 11 Ekim'de sinema salonlarında seyirciyle buluşacak. Bu yapım, GAİN'de büyük ilgi gören "Dengeler: Biri Olmak" dizisinin sinema uyarlaması olarak izleyicilerin karşısına çıkıyor. Ceyhan'ın yanı sıra Mazlum Çimen, Erol Babaoğlu ve Sabahattin Yakut gibi güçlü isimlerin kadrosunda yer aldığı film, izleyicilere sürükleyici bir hayat mücadelesini yansıtacak.

Filmin Konusu

 "Dengeler," annesine verdiği sözü tutmak için hayat mücadelesine atılan sokak boksörü Ferit Kamacı’nın hikayesini anlatıyor. Ringde beklenmedik bir zafer kazanan Ferit, mafyanın öfkesini üzerine çekerken, aynı gece abisi Ali’nin suikasta uğramasıyla zor bir yola giriyor. Hem intikam, hem de sevdiği kadınla yeni bir hayat kurma hayali peşinde koşan Ferit, kendini çıkışsız bir mücadele içinde buluyor.

Cihangir Ceyhan’dan Güçlü Performans: Filmde Ferit Kamacı karakterini canlandıran Ceyhan, izleyicilere gerilimi yüksek sahneler yaşatacak. Aksiyonun eksik olmadığı bu yapım, güçlü bir anlatımla sinemaseverleri bekliyor.