Gündem

Dün akşam gerçekleşen halkalı ay tutulması

Dün akşam boğa burcunun 5 derecesinde gerçekleşen halkalı ay tutulması ile birlikte 2021 yılın Kasım ayından itibaren gerçekleşen...

Abone Ol

Dün akşam boğa burcunun 5 derecesinde gerçekleşen halkalı ay tutulması ile birlikte 2021 yılın Kasım ayından itibaren gerçekleşen Akrep - Boğa aksı tutulmaların sonuncusu gerçekleşmiş oldu.

Bu tutulmayla toprak elementinde olmasıyla birlikte Akrep - Boğa aksının son tutulması olmasıyla tamamen bitirme, sonlandırma enerjisinde olacak. 

Özellikle bu son tutulmadan sonra, hayatımızla alakalı gündemde olan konularda, sürüncemede olan arada kaldığımız olaylar söz konusuysa artık sonuca varma, tamamlama enerjileri hakim olmuş olacak.

28 Ekim tarihinde yaşadığımız Boğa burcundaki ay tutulmasıyla, boğa burcu parayı da temsil ettiği için önümüzdeki ayda para ile alakalı gündemler, yeni ekonomik gelişmeler, para piyasaları, borsa gündemde olacak.

Yine boğa burcu ile toprak elementi olduğundan dolayı depremler söz konusu olabilir. Güneş, Merkür ve marsın da akrep burcunda olmasıyla akrep temaları gündeme gelecek.

Kontrolsüz güç başta olmak üzere, ateşli saldırılar, doğal afetler, fanatizm, yangınlar, patlamalar, ayaklanmalar, hava kirliliği  gibi hiç de iç açıcı olmayan durumlar söz konusu olacak.

Merkür ile marsın akrepte kavuşumda olmasıyla birlikte genel olarak akrep burcunun daha çok içe kapanık ve stratejik enerjisinden dolayı bu zamanda biraz daha içe kapanık olarak gözlemler halde olacağız bir nevi olsa kendi içimizde düşüncelerimizle savaşmış olacağız.

Çok sık düşünüp harekete geçeceğiz. Aslında tutulmanın sonlandırma enerjisinin arkasından Merkür ve marsın bu kavuşum enerjisi bizi yeni başlangıçlar yapmaya, harekete geçmeye zorlayacak ve bunu çok kolaylıkla yapabileceğiz. 

Bu halkalı ay tutulmasıyla Türkiye haritasının 11. evinde meydana geldi. Türkiye' de meclis, demokratik kurumlar, sivil toplum kuruluşları, kulüpler, organizasyonlar gündem olacak. Yönetimde 2. dereceden söz sahibi olan kişiler, ülkenin müttefiklerle ilişkileri ve halkın beklentileri gündeme yeniden taşınabilir.