Şok Edici Plan: Eski Sevgiliye Pusu

Kağıthane Talatpaşa Mahallesi'nde dün gece saat 00.20 sıralarında meydana gelen olayda, Serdar K. eski sevgilisi Zahide B. ile görüşmek istedi. Ancak Zahide B., durumu yeni sevgilisi Fikret Ö.'ye aktararak bir plan yaptı.

Genc Gazete Sevgili Cinayeti Eski Sevgili Yeni Sevgili (1)-1

Serdar K., arkadaşı Hakan B. ile binanın önüne geldiğinde Emre K. tarafından silahlı saldırıya uğradı. Silahın tutukluk yapması sonucu içeri kaçan Serdar K., burada Fikret Ö. tarafından meyve bıçağıyla bıçaklanarak ağır yaralandı.

Genc Gazete Sevgili Cinayeti Eski Sevgili Yeni Sevgili (3)

Hayatını Kaybetti

Serdar K., arkadaşı Hakan B. tarafından hastaneye kaldırıldı ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olayın ardından polis ekipleri, Zahide B. ve üç şüpheliyi gözaltına aldı.

Genc Gazete Sevgili Cinayeti Eski Sevgili Yeni Sevgili (4)

İfşaat ve Tutuklama

Olayın ardından polis ekipleri çevrede inceleme yaparak Zahide B.'nin evinde suç aletlerini buldu. Seher Ö., olaya ilişkin olarak

"Olayda kullanılan bıçağı klozete atıp yıkadıktan sonra çekmeceye koydum"

şeklinde ifade verdi. Bina içinde yapılan aramalarda, su sayacının kutusu içerisinde ruhsatsız tabanca ve fişekler bulundu.

Genc Gazete Sevgili Cinayeti Eski Sevgili Yeni Sevgili (6)

Katil Zanlısı Cezaevinde

Gözaltına alınan Fikret Ö., Serdar K.'yi bıçakladığını itiraf etti. Emre K. ise silahla ateş ettiğini ancak silahın tutukluk yaptığını söyledi. Adliyeye sevk edilen Fikret Ö., "kasten öldürme" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer üç şahıs ise adli kontrolle serbest bırakıldı. Ayrıca Emre K.'nin 11, Fikret Ö.'nün ise 2 adet suç kaydı olduğu ortaya çıktı.

Genc Gazete Sevgili Cinayeti Eski Sevgili Yeni Sevgili (5)

Kaynak: Haber Merkezi