Şüpheli Oğul Mezarı Sık Sık Ziyaret Etti

Denizli'nin Honaz ilçesi Gürlek Mahallesi'nde 13 Nisan günü Emine Durmuş, evinde ölü bulundu. Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT), yaşlı kadının şüpheli ölümü üzerine titiz bir çalışma başlattı. Olay günü yaptığı sosyal medya paylaşımıyla dikkat çeken oğul Cihan Durmuş'un, sık sık annesinin mezarını ziyaret etmesi de şüpheleri üzerine çekti.

Genc Gazete Evinde Ölü Bulunan Kadının Oğlu (1)

JASAT timi, Cihan Durmuş'un annesinin ölümünün ardından her gün mezarını ziyaret ettiğini belirledi. 3 aylık soruşturma sürecinde, Cihan Durmuş ve kız arkadaşı Fatma A. cinayet şüphelisi olarak gözaltına alındı.

Genc Gazete Evinde Ölü Bulunan Kadının Oğlu (2)

Olay Günü Sosyal Medya Paylaşımı Dikkat Çekti

Olayın yaşandığı gün Cihan Durmuş'un sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlar dikkat çekti.

“Canım annem babama kavuştu. Hakkın rahmetine ulaştı. Mekanın cennet olsun canım anam”
ve “Canım annem, mekanın cennet olsun. Hakkım sana helaldir” gibi ifadelerle dikkat çeken Durmuş'un paylaşımları, jandarma ekiplerinin dikkatinden kaçmadı.

Genc Gazete Evinde Ölü Bulunan Kadının Oğlu (8)

Cihan Durmuş ve Kız Arkadaşı Adliyeye Sevk Edildi

Jandarmadaki işlemlerinin ardından Cihan Durmuş ve kız arkadaşı Fatma A. adliyeye sevk edildi. Cihan Durmuş, mahkemece tutuklanırken, Fatma A. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Durmuş'un basın mensuplarına tepki gösterdiği anlar da kaydedildi.

Genc Gazete Evinde Ölü Bulunan Kadının Oğlu (9)

Geçmiş Suç Kayıtları Ortaya Çıktı

Cihan Durmuş'un çeşitli suçlardan toplam 8, Fatma A.'nın ise 4 suç kaydı olduğu öğrenildi. Durmuş'un suç geçmişi kasten yaralama, trafik güvenliğini tehlikeye sokma gibi suçlardan oluşuyor. Fatma A.'nın ise basit yaralama ve hakaret gibi suçlardan kaydı bulunuyor.

Genc Gazete Evinde Ölü Bulunan Kadının Oğlu (3)

Kaynak: İHA