İnegöl

Fenerbahçe'den İnegölspor'a Hazırlık Maçında Farklı Tarife: 7-1

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren İnegölspor, oynadığı ilk hazırlık maçında Fenerbahçe karşısında varlık gösteremedi ve sahadan 7-1 mağlup ayrıldı.

Abone Ol

İnegölspor İlk Hazırlık Maçında Farklı Mağlup

İnegölspor, 2006-2007 sezonu öncesi ilk hazırlık maçında Fenerbahçe ile karşı karşıya geldi. Dereağzı Tesisleri'nde oynanan maçta, bordo-beyazlılar sahadan 7-1 mağlup ayrıldı. Maçta, İnegölspor'un tek golü Yücel'den gelirken, Fenerbahçe'nin gollerini Semih, Aurelio, Tuncay, Deniz, Tümer ve Mehmet attı.

Yeni Transferler Görev Başında

Yeni sezon öncesi kadrosunu yenileyen İnegölspor, Teknik Direktör Serhat Güller yönetiminde sahaya çıktı. 26 Haziran'da sezon hazırlıklarına başlayan takım, Fenerbahçe karşısında ilk yarıda iyi bir performans sergilese de, art arda gelen gollerle devreyi 5-0 geride kapadı.

İkinci Yarıda Farklı Senaryo

İkinci yarıda daha vasat bir oyun sergileyen İnegölspor, 54. dakikada Yücel'in ayağından gelen golle tek sayısını buldu. Fenerbahçe'nin golleri ise devam etti ve maç 7-1 sona erdi. Maçta dikkat çeken isimlerden biri de İnegölspor kalecisi Ercüment oldu. İkinci yarıda kaleye geçen ve başarılı kurtarışlara imza atan Ercüment, bir de penaltı kurtardı.

İnegölspor Kulüp Başkanı Yusuf Şen, "Yeni sezon öncesi bu tür maçlar, takımımızın eksiklerini görmemiz açısından önemli. Teknik ekibimiz gerekli notları aldı ve gereken çalışmaları yapacaklar." dedi.

Maçın Kadroları

Fenerbahçe, maçta geniş bir kadroyla sahaya çıktı. İlk 11'de yer alan oyuncular, maçın ilerleyen dakikalarında yerlerini genç oyunculara bıraktı. İnegölspor da benzer şekilde birçok oyuncusunu deneme fırsatı buldu.

Saha: Dereağzı

Hakemler: Serkan Çınar, Erdem Bayık, Muzaffer Kaşıkçı

Fenerbahçe: Volkan (Dk. 46 Serdar - Dk. 72 Recep), Serkan (Dk. 66 Kerim), Servet (Dk. 76 Onur), Önder (Dk. 46 Can), Ümit (Dk. 79 Mustafa), Aurelio (Dk. 66 Gürhan), Deniz (Dk. 46 Mehmet), Tuncay (Dk. 63 Murat), Tümer (Dk. 63 Olcan), Uğur (Dk. 46 Mahmut), Semih (Dk. 46 Zafer)

İnegölspor: Haydar (Dk. 63 Ercüment), Aydın (Dk. 84 Bilal), Mesut Çaytemel, Murat Suci (Dk. 90 Bora), Kemal (Dk. 90 Bekir), Muhammet (Dk. 54 Onur), Caner, Gökhan (Dk. 94 Özgür), Yücel, Mesut Özkalkan (Dk. 77 Seval), Murat Yılmaz

Goller ve Kartlar

Goller: Dk. 13 Semih, Dk. 26 ve 40 Aurelio, Dk. 31 Tuncay, Dk. 35 Deniz, Dk. 60 Tümer (Penaltıdan), Dk. 83 Mehmet (Fenerbahçe), Dk. 54 Yücel (İnegölspor)

Sarı Kartlar: Dk. 59 Mesut Çaytemel, Dk. 92 Gökhan (İnegölspor)

Maçın ardından İnegölspor teknik ekibi, oyuncuların performansını değerlendirdi ve gerekli notları aldı. Her iki takımın da yeni sezon öncesi eksiklerini görme fırsatı bulduğu bu karşılaşma, gelecek maçlar için önemli bir hazırlık niteliğinde oldu.

ARŞİVDEN HABER: 08 Temmuz 2006