Bursa’nın İnegöl ilçesinde, Mahmut Esat Bey Caddesi ile Adnan Menderes Bulvarı’nın kesiştiği kavşakta iki otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada, 3 kişi yaralandı.

Kaza sonrası 41 JA 366 plakalı otomobilin sürücüsü olay yerinden kaçtı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı.

Kavşakta çarpıştılar

Kaza, İnegöl ilçesine bağlı Kemalpaşa Mahallesi Mahmut Esat Bey Caddesi üzerinde seyir halinde olan Ömer S. (18) yönetimindeki 16 AAF 083 plakalı otomobil ile Adnan Menderes Bulvarı üzerinde seyreden ve sürücüsü henüz belirlenemeyen 41 JA 366 plakalı otomobilin, iki caddenin kesiştiği kavşakta çarpışması sonucu meydana geldi.

Genc Gazete İnegöl'de Iki Otomobil Kafa Kafaya Çarpıştı 3 Yaralı (2)

3 kişi yaralandı

Kaza sonucu, 16 AAF 083 plakalı otomobilin sürücüsü Ömer S. ve aynı araçta yolcu olarak bulunan Polat Ç. (18) ile diğer araçta yolcu konumunda bulunan Barış K. (29) yaralandı. Yaralılar, haber verilmesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından ilk müdahalenin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaçan sürücü aranıyor

Kazaya karışan 41 JA 366 plakalı otomobilin sürücüsü olay yerinden kaçtı. Polis ekipleri, kazayla ilgili soruşturma başlattı. Kaçan sürücünün yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

“Kaza sonrası sürücünün olay yerinden kaçması soru işaretleri yarattı. Polis, kaçan sürücünün peşinde.”

İnanç haberleri için TIKLAYINIZ!

Astroloji ve Rüya haberleri için TIKLAYINIZ!

Kadın Aile haberleri için TIKLAYINIZ!

Kültür Sanat haberleri için TIKLAYINIZ!

Muhabir: Abdullah Argun