Yaşam

Gaziantep'te 2 Motosikletin Çarpıştığı Feci Kaza Kamerada: 2 Yaralı

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde, seyir halindeki 2 motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kaza, kask kamerasına saniye saniye yansıdı.

Loading...

Abone Ol

Şahinbey'de Korkunç Kaza

Gaziantep'in Şahinbey ilçesi Cebeler Mahallesi'nde, önceki gün akşam saatlerinde korkunç bir kaza meydana geldi. İddiaya göre, seyir halinde olan 2 motosiklet birbirlerini yavaşlatmak isterken çarpıştı ve bu çarpışma sonucunda motosiklet sürücüleri savrularak yaralandı.

Kazanın Sebebi ve Anları

Olay sırasında, motosiklet sürücülerinin birbirlerini yavaşlatma çabası, kontrolü kaybetmelerine ve çarpışmalarına neden oldu. Feci kaza sonucunda her iki sürücü de ciddi şekilde yaralandı ve hemen hastaneye kaldırıldı. Durumlarının ciddiyeti hakkında henüz net bir bilgi bulunmuyor.

Kask Kamerası Her Şeyi Kaydetti

Kaza anı, arkadaki başka bir motosikletlinin kask kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, seyir halindeki bir motosikletin arkasındaki motosikleti yavaşlatmak isterken çarpışma anları ve sonrasında motosikletler ile sürücülerin savrulma anları net bir şekilde görülebiliyor.

"Görüntülerde, seyir halindeki bir motosikletin arkasındaki motosikleti yavaşlatmak isterken çarpışma anları ve sonrasında motosikletler ile sürücülerin savrulma anları yer aldı."

Kask kamerasına yansıyan bu anlar, kazanın ne denli şiddetli ve tehlikeli olduğunu gözler önüne seriyor. Her iki sürücünün de savrulma anları ve motosikletlerin yola dağılması, kazanın ciddiyetini ortaya koyuyor.