Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İnegöl İlçe Başkanı Uğur Bayram, MHP Belediye Meclis Üyesi Yücel Erim ve MHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Alper Pakoğlu, Genç Gazete'nin kahvaltı buluşmalarının bugün ki konuğu oldu. Yapılan kahvaltıda ulusal ve yerel gündem konuşuldu.

Genç Gazete Genel Yayın Yönetmeni Ömer Şen ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Özgür Yıldırım'ın ev sahipliğinde gerçekleşen buluşmada, İnegöl'ün il olması konusu ön plana çıktı. MHP heyeti, İnegöl'ün en kısa zamanda il statüsüne kavuşmasını beklediklerini belirterek, bu konuda gerekli çalışmaların hızlandırılması gerektiğini vurguladı.

Whatsapp Image 2024 10 10 At 12.48.07 Gencgazete

Buluşmada, İnegöl'ün şehir planlaması yapılırken kültürel değerlerinin korunmasının önemine dikkat çekildi. MHP İlçe Yöneticileri, hızlı büyüyen İnegöl'ün, tarihî ve kültürel mirasını koruyarak modernleşmesi gerektiğini ifade ettiler.

Şehir Giriş ve Çıkışlarının Düzenlenmesi

İnegöl'ün ekonomik büyüklüğüne yakışır şekilde şehir giriş ve çıkışlarının düzenlenmesi gerektiği de toplantıda ele alındı. MHP heyeti, İnegöl'ün daha estetik ve işlevsel bir şehir olması için altyapı çalışmalarının önemine değindi.

Whatsapp Image 2024 10 10 At 12.48.07 (1) Gencgazete

Ulusal gündeme dair konuların da konuşulduğu buluşmada, Cumhur İttifakı'nın devamının önemi ve gerekliliği üzerine fikir alışverişi yapıldı. MHP temsilcileri, ittifakın ülkenin istikrarı için büyük önem taşıdığını belirttiler.

MHP İnegöl İlçe Başkanı Uğur Bayram, davet için memnuniyetini dile getirerek Ömer Şen ve Özgür Yıldırım'a teşekkür etti. Ömer Şen de Uğur Bayram, Yücel Erim ve Alper Pakoğlu'na katılımları için teşekkür ederek, bu tür buluşmaların devam etmesi temennisinde bulundu.

Muhabir: Abdullah Argun