ABD Merkez Bankası Haberleri

ABD Merkez Bankası haberleri ve güncel ABD Merkez Bankası gelişmeleri, ABD Merkez Bankası ile ilgili tüm video, ABD Merkez Bankası fotoğrafları ve ABD Merkez Bankası haberleri Genç Gazete sitemizde


Ekonomi

Küresel piyasalarda Fed'in faiz indirimi beklentileriyle altın fiyatlarında ani bir düşüş yaşandı. Peki, altın fiyatları daha da düşecek mi?

Ekonomi

Altın fiyatları, 20 Haziran 2024 itibarıyla yatırımcıları heyecanlandırıyor. Gram altın ve çeyrek altın fiyatları ne kadar oldu? İşte detaylar...

Ekonomi

Yatırımcıların güvenli limanı olan altın, Ortadoğu'daki gerilimler ve ABD Merkez Bankası'nın belirsiz politikalarıyla değer kazanıyor.

Ekonomi

Arefe günü, 9 Nisan 2024 tarihinde altın fiyatlarında yaşanan son dakika gelişmeleri, yatırımcıları heyecanlandıran bir yükselişi işaret ediyor.

Ekonomi

Altın fiyatlarındaki son durum merak konusu olmaya devam ediyor. İşte 02 Mart Cumartesi günü altın fiyatlarındaki son durum...

Ekonomi

 Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günü yüzde 0,37'lik bir düşüşle 8.057,42 puandan tamamladı. Önceki kapanışa göre endeks 29,82 puan azaldı.

Ekonomi

Borsa İstanbul'da yaşanan hareketlilik, yatırımcıların yüzünü güldürdü. BIST 100 endeksi, günü yüzde 1,85'lik bir artışla tamamladı.

Ekonomi

Borsa İstanbul, haftayı güçlü bir yükselişle tamamladı. BIST 100 endeksi, yüzde 1,18'lik artışla 7.946,37 puana ulaşarak yatırımcıları memnun etti.

Ekonomi

 Borsa İstanbul'da gün sonunda BIST 100 endeksi yüzde 0,89'luk bir düşüşle 7.771,34 puana geriledi.

Ekonomi

Günü yüzde 2,58'lik bir düşüşle kapatan Borsa İstanbul, yatırımcıları ve ekonomi takipçilerini şaşırttı.

Ekonomi

Borsa İstanbul, ABD Merkez Bankası kararları ve İsrail-Filistin çatışmalarının gölgesinde sınırlı bir yükselişle günü tamamladı.

Ekonomi

Borsa İstanbul'da dikkat çekici bir yükseliş! Peki, bu yükselişin arkasında ne var ve yatırımcıları neler bekliyor? İşte detaylar...