Kurtarma çalışmaları Haberleri

kurtarma çalışmaları haberleri ve güncel kurtarma çalışmaları gelişmeleri, kurtarma çalışmaları ile ilgili tüm video, kurtarma çalışmaları fotoğrafları ve kurtarma çalışmaları haberleri Genç Gazete sitemizde


3.Sayfa

İzmir Alsancak Limanı’nda bir araç, sürücüsünün manevra yaptığı esnada denize düştü.

Bursa

Bursa'nın İnegöl ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir araç kontrolden çıkarak Kalburt Deresi'nin yatağına düştü.

3.Sayfa

Tuzla’da meydana gelen göçükte 2 işçinin toprak altında kaldığı inşaat sahası, havadan dron ile görüntülendi.

3.Sayfa

Zonguldak'ta ruhsatsız işletilen maden ocağında meydana gelen göçükte toprak altında kalan işçinin cansız bedenine 6 saat sonra ulaşıldı.

3.Sayfa

Mersin'in Gülnar ilçesinde tarım işçilerini taşıyan minibüsün devrilmesi sonucu 7 kişi yaralandı.

3.Sayfa

Van'ın Edremit ilçesinde otomobilin su kanalına uçması sonucu bir çocuk sağ kurtarılırken, baba ve diğer oğlunun cansız bedeninde ulaşıldı.

3.Sayfa

Van'ın İpekyolu ilçesinde serinlemek için sulama göletine giren 15 yaşındaki çocuk, boğularak hayatını kaybetti.

Güncel

İstanbul Küçükçekmece'de çöken 3 katlı binanın altından yaralıları kurtarma çalışmaları sürüyor. 7 kişi enkazdan çıkarıldı, 2 kişi ise hala göçük...

Güncel

Küçükçekmece’de bir bina neden çöktü? Enkaz altındaki yaralılar ne durumda? Kurtarma çalışmaları nasıl ilerliyor?

Dünya

Batı Afrika ülkesi Liberya'nın Bong bölgesinde, devrilen bir akaryakıt tankerinde meydana gelen patlama sonucu en az 40 kişi yaşamını yitirdi.

Gündem

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Zonguldak'ın Karadeniz Ereğli ilçesinde yaşanan heyelan ve sel felaketleri sonrasında bölgenin 'Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi'...

Türkiye

Batman'ın Sason ilçesinde yaşanan şiddetli sağanak yağışlar, heyelanlara ve taş düşmelerine yol açarak 17 köy yolunu ulaşıma kapattı.