Siyaset Haberleri

siyaset haberleri ve güncel siyaset gelişmeleri, siyaset ile ilgili tüm video, siyaset fotoğrafları ve siyaset haberleri Genç Gazete sitemizde


Bursa

AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Durmuş, İYİ Parti Bursa Milletvekili Hasan Toktaş’ın açıklamalarına tepki gösterdi.

Politika

75 yaşındaki siyasetçi Kemal Kılıçdaroğlu, cumhurbaşkanlığı ve CHP genel başkanlığını kaybetmesinin ardından, parti içi faaliyetlerine devam ediyor. CHP genel başkanlığını...

İnegöl

İnegöl Belediye Meclis Üyesi ve mali müşavir Hüseyin Doğan’ın Çekerek’ten başlayıp İnegöl’e uzanan başarı dolu hayat hikayesi.

İnegöl

Kosova'dan İnegöl'e ve İstanbul'a, futboldan siyasete uzanan bir başarı öyküsü! Abdülfettah Dindar'ın hayatındaki dönüm noktaları ve unutulmaz anılar

Politika

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Samsun’da yaptığı konuşmada, “Yerinde sayanı yerinde tutmayacağız, partiyi aşağıya çekenlerin bu partide yeri yoktur” dedi.

Bursa

İYİ Parti'nin Bursa 1. Bölge 2. sıra milletvekili adayı olan Eğitim Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sevinç Atabay, CHP’ye katıldı.

İnegöl

Mustafa Demirsoy, Belediye Meclis Üyeliği'nden esnaflığa, spor dünyasından cemiyet hayatına uzanan renkli yaşamıyla nasıl bir iz bıraktı?

Gündem

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ülke genelinde yapılan seçimlerin ardından önemli bir açıklama yaparak, siyaset sahnesinden çekileceği sinyallerini verdi.

İnegöl

İnegöl’ün Sadri abisi, Sadri Demirtaş nasıl bir yaşam sürdü? Spordan siyasete, İnegöl'de sevilen bir adamın iz bırakan hayat hikayesi...

Siyaset

Fatih Erbakan,"Uyuşturucuya, LGBT sapkınlığına, asrın belasına, bin sene İslam'a bayraktarlık yapmış bu milletin topraklarında geçit vermeyeceğiz"  dedi.

İnegöl

Adem Demirel, AK Parti İnegöl İlçe Başkanı ve başarılı iş insanı olarak nasıl bir iz bıraktı? İşte, hayatı ve başarılarıyla...

İnegöl

İnegöl'ün ticaret, siyaset ve spor alanında iz bırakan değerli ismi Nazmi Demiralp kimdir ve İnegöl'e nasıl izler bırakmıştır?