Bursa

İnegöl'de Ak Parti'den aday olmuştu, Yeniden Refah Partisi'ne katıldı!

AK Parti'de uzun yıllar siyaset yapan Dr. Mehmet Serdar Nalcı, Yeniden Refah Partisi'ne katıldı. Nalcı’ya parti rozeti, Bursa’da İl Divan toplantısında takıldı.

Abone Ol

AK Parti'de siyaset sahnesine çıkan Dr. Mehmet Serdar Nalcı, bu kez farklı bir siyasi yolculuğa adım attı. Daha önce Ak Parti'den Milletvekili adaylığı için görevinden istifa eden Nalcı, Yeniden Refah Partisi'ne katıldı.

Nalcı'ya parti rozeti, Bursa’da gerçekleştirilen Yeniden Refah Partisi İl Divan toplantısında, devlet eski bakanı ve Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Vekili Prof. Dr. Sacit Günbey tarafından takdim edildi.

Nalcı’ya rozet il divan toplantısında takıldı

Bursa’da düzenlenen Yeniden Refah Partisi İl Divan toplantısında, partinin saflarına katılan Dr. Mehmet Serdar Nalcı’ya parti rozeti takdim edildi.

Nalcı’nın Yeniden Refah Partisi'ne katılımı, Yeniden Refah Partisi yöneticileri tarafından, partiye duyulan ilginin her geçen gün arttığının bir göstergesi olarak yorumlandı.

Yeniden refah partisi i̇negöl teşkilatı duyurdu

Yeniden Refah Partisi İnegöl İlçe Teşkilatı, resmi sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda Dr. Mehmet Serdar Nalcı’nın partiye katılımını duyurdu.

Yapılan paylaşımda, Nalcı’ya hoş geldin dilekleri iletilirken, partinin üye sayısının hızla arttığına dikkat çekildi.

Bursa haberleri için TIKLAYIN!

İnegöl haberleri için TIKLAYIN!