Zafer Partisi İnegöl İlçe Başkanlığı, ülkemizin kanayan yaralarından biri olan kadın ve çocuğa yönelik şiddete dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla anlamlı bir yürüyüş düzenliyor. İlçe Başkanı Serkan Tetikel, tüm İnegöl halkını bu önemli etkinliğe katılmaya davet etti.

Şiddete karşı güçlü bir ses olmak isteyen vatandaşlar, Pazar günü saat 18:00'de İnegöl eski belediye binasının önünde toplanacak. Buradan başlayacak olan yürüyüşle, kadınların ve çocukların güvenliği için toplumsal bir mesaj verilmesi hedefleniyor.

Whatsapp Image 2024 10 09 At 14.21.51 Gencgazete

Serkan Tetikel, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Ülkemizin kanayan yaralarından biri olan kadın ve çocuğa yönelik şiddete karşı sesimizi yükseltme zamanı geldi! Zafer Partisi İnegöl İlçe Başkanlığı olarak, bu acı gerçeğe dur demek ve farkındalık yaratmak adına bir yürüyüş düzenliyoruz.

Pazar günü saat 18:00’de İnegöl eski belediye binasının önünde toplanarak, şiddete karşı hep birlikte güçlü bir mesaj vereceğiz. Kadınlarımızın, çocuklarımızın güvenliği için attığımız bu adımda sizlerin de yanımızda olmasını istiyoruz.

Hep birlikte şiddete karşı duralım, sessiz kalmayalım! Adalet ve huzur dolu bir Türkiye için gelin, bu anlamlı yürüyüşte buluşalım. Her birimizin desteği, toplumun bu karanlık sorununu aydınlatmak için çok değerli.

Sizleri pazar günü bu önemli yürüyüşe davet ediyoruz. Birlikte daha güçlü olabiliriz!"

Kaynak: BÜLTEN