İnegöl eğitim camiasında, hem öğretmenliği hem de idareciliği ile önemli izler bırakan, Okul müdürlüğü, İlçe milli eğitim şube müdürlüğü, sivil toplum kuruluşlarında başkanlık ve yöneticilik gibi bir çok hizmetlerde bulunan, İnegöl’ün sevilen ismi Cavit Yakşi Keles Milli Eğitim Müdürü olarak atandı.

Genc Gazete Milli Eğitim Keles Cavit Yakşi (1X)-1

Keles İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atandı

En son İnegöl Halil İnalcık Sosyal Bilimler Lisesi müdürlüğü görevinde bulunan Cavit Yakşi’nin önümüzdeki günlerde Keles İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak resmen göreve başlayacağı öğrenildi.

Cavit Yakşi kimdir?

İnegöl doğumlu olan müdür Cavit Yakşi, 1994 yılında Selçuk Üniversitesi Coğrafya öğretmenliği bölümünden mezun oldu.

1995 yılında Afyon'un Çobanlar ilçesinde göreve başladı. 1997 yılında Bitlis Hizan, 1999 yılında İnegöl İmam Hatip Lisesi’nde öğretmen olarak görev yaptı.

2000 yılında İnegöl Anadolu Lisesine müdür yardımcısı olarak atandı. 2006 yılında Nuh Mehmet Küçükçalık Anadolu Lisesinde Müdür yardımcılığı, 2007 yılında İTSO İlk ve Ortaokulu Müdürlüğü, 2009 yılında Zeki Konukoğlu Anadolu Öğretmen Lisesi Müdürlüğü, 2010 yılında İnegöl Anadolu Lisesi Müdür yardımcılığı görevini üstlendi.

Genc Gazete Milli Eğitim Keles Cavit Yakşi (2)-1

İnegöl Milli Eğitim'de şube müdürlüğü de yaptı

3 yıl süren Nenen Hatun Kız Meslek Lisesi Müdür yardımcılığı görevinden sonra İnegöl Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevine getirildi. Mahmudiye İmam Hatip Ortaokulu ve Yenice Ömer Osman Çağlayan ortaokullarında da okul müdürü olarak görev yaptı. Evli ve 3 çocuk babasıdır.

Genc Gazete Milli Eğitim Keles Cavit Yakşi (1)-1

Gündem olmuştu

Görev yaptığı tüm okullarda öğrencileri ve velileri tarafından da çok sevilen Cavit Yakşi, Naire Çikayeva Anadolu Lisesi müdürü iken ,yerinin değiştirileceği iddiasıyla öğrencilerin yaptığı eylem ile Türkiye gündemine gelmişti.

Genc Gazete Milli Eğitim Keles Cavit Yakşi (2X)

Bursa haberleri için TIKLAYIN!

İnegöl haberleri için TIKLAYIN!

Muhabir: Abdullah Argun