Kuzey Marmara Otoyolu'nda gerçekleşen feci kazada, yardım etmek için durduğu kazazedeye koşan 24 yaşındaki Görkem Öztürk, başka bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Kaza, Sevindikli mevkiinde yağış sebebiyle bariyerlere çarpan bir araçtan sonra meydana geldi. Yardıma koşan Öztürk’e başka bir otomobil çarptı ve bu anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Genc Gazete Kazaya Yardım Etmek Için Koştu Can Verdi (2)

Kazaya yardım etmek için koştu ama başka bir otomobil çarptı

Olay, 30 Eylül günü Kuzey Marmara Otoyolu'nun Kocaeli geçişinde meydana geldi. Yağışlı havada sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlere çarpan bir otomobil kaza yaptı. O sırada çevredeki bir akaryakıt istasyonunda çalışan Görkem Öztürk, yaralı olabileceğini düşünerek yardıma koştu. Ancak, kazayı gören M.A.Ö. yönetimindeki 34 EVY 177 plakalı başka bir otomobil, yağış sebebiyle duramayarak Öztürk'e çarptı. Çarpmanın etkisiyle Öztürk metrelerce havaya fırladı.

Genc Gazete Kazaya Yardım Etmek Için Koştu Can Verdi (1)

Takla atan otomobil ve feci son

Çarpmanın ardından M.A.Ö.'nün kullandığı otomobil defalarca takla attı. Öztürk, çarpmanın şiddetiyle olay yerinde hayatını kaybetti. Otomobil sürücüsü M.A.Ö. ise kazadan hafif yaralarla kurtuldu. Olay anı güvenlik kameralarına saniye saniye yansırken, görüntülerde Öztürk'ün çarpmanın etkisiyle havaya fırladığı ve otomobilin takla atarak sürüklendiği görülüyor.

Genc Gazete Kazaya Yardım Etmek Için Koştu Can Verdi (4)

Kaza sonrası inceleme başlatıldı

Olay yerine gelen ekipler, kaza ile ilgili inceleme başlattı. Görkem Öztürk’ün hayatını kaybetmesi, çevrede büyük üzüntü yaratırken, kazanın nedenleri ve ayrıntıları hakkında araştırmalar sürüyor.

“Kazaya yardım etmek için durdu, başka bir araç çarpınca feci şekilde can verdi.”

Genc Gazete Kazaya Yardım Etmek Için Koştu Can Verdi (5)

İnanç haberleri için TIKLAYINIZ!

Astroloji ve Rüya haberleri için TIKLAYINIZ!

Kadın Aile haberleri için TIKLAYINIZ!

Kültür Sanat haberleri için TIKLAYINIZ!

Kaynak: İHA