Traktör kazasında 2 kişi yaralanmıştı

Malatya'nın Darende ilçesine bağlı Irmak Mahallesi'nde sabah saatlerinde meydana gelen kazada, 44 AEE 575 plakalı traktör sürücüsü Kaya Güleç (59), traktörün kontrolünü kaybederek devrildi. Kaza sonucunda sürücü ve yanında bulunan Ü.G. yaralandı. Yaralılar hızlıca hastanelere sevk edildi.

Genc Gazete Traktor Kazasi Malatya (2)

Hastanede Acı Son

Kaza yerinde yaralanan Kaya Güleç, Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Ü.G. ise ilçe devlet hastanesinde tedavi altına alındı. Güleç'in ölüm haberi, ailesi ve çevresinde büyük üzüntüye neden oldu.

Sabah saatlerinde gerçekleşen kazanın detayları henüz netleşmedi. Traktörün kontrolünden çıkmasına neyin sebep olduğu, uzman ekiplerin yapacağı incelemelerle belirlenecek. Kaza yerinde yapılan ilk incelemelerde traktörün devrildiği ve sürücünün traktörün altında kaldığı tespit edildi.

Yetkililerden Açıklama

Kaza ile ilgili başlatılan incelemeler devam ederken, yetkililer olay yerinde titizlikle çalışıyor. Kazanın nedenine dair net bilgilere ulaşmak için çevredeki güvenlik kameraları ve görgü tanıkları dinlenecek. Yetkililer, kazanın meydana geldiği yolun güvenlik durumunu da değerlendirecek.

“Kaza, sabah saatlerinde Darende ilçesine bağlı Irmak Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Kaya Güleç (59) idaresindeki 44 AEE 575 plakalı traktör sürücünün kontrolünden çıkarak devrildi. Kazada, sürücü ile yanında bulunan Ü.G. yaralandı.”

Kaynak: İHA