Bursa

MHP İnegöl İlçe Başkanı Uğur Bayram'dan Bozbey'e Sert Eleştiri

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İnegöl İlçe Başkanı Uğur Bayram, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'in karpuz dağıtımını sert bir dille eleştirdi.

Abone Ol

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İnegöl İlçe Başkanı Uğur Bayram, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'in karpuz dağıtımını sert bir dille eleştirdi. Bayram, karpuz dağıtımını "kavun karpuz şovu" olarak nitelendirdi.

İnegöl’de Karpuz Dağıtımı

Bursa Büyükşehir Belediyesi Tarım A.Ş., çiftçilerin elinde kalan karpuzları satın alarak, bu karpuzları Bursa’nın ilçelerinde ücretsiz olarak dağıtmaya başladı. İnegöl’de de dört farklı noktada yaklaşık 45-50 ton karpuz dağıtımı gerçekleşti. Bu adım, belediye tarafından çiftçilere destek olarak lanse edilirken, eleştirilerin odağı oldu.

"Algı Siyaseti" 

Uğur Bayram, Mustafa Bozbey’in bu dağıtımını eleştirerek,  “Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'in 'kavun karpuz şovu' devam ediyor. Genç yaşıma rağmen uzun yıllardır siyasetin içinde yer alan biri olarak Mustafa Bozbey'i dikkatle izliyorum. Sayın Bozbey dört ay gibi kısa bir sürede "algı siyaseti" üzerine kitap yazdıracak icraatlere imza atıyor. Suya indirim yapıp katı atık bedeline zam yapmaya çalışan Mustafa Bozbey şimdi de 'kavun karpuz şovu' ile karşımıza çıkıyor. Bir taraftan vatandaşa damperli inşaat kamyonlarıyla kavun karpuz dağıtan Mustafa Bozbey, diğer taraftan ulaşıma yüzde 65 zam yapıyor.  Damperli inşaat kamyonunun tepesinden atılan karpuzu yakalayıp yiyen vatandaş bu alicengiz oyununu yemez. Yer gibi görünür ama yemez.  Ama CHP siyaseti budur. Bu sebeple Mustafa Bozbey'e yakışan da budur” dedi.