Bursa

MODEF’te 20 Yıl Sonra Bir İlk Gerçekleşti

Bursa’nın önceki dönem Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 51. MODEF Mobilya Fuarı’nın açılışına katıldı.

Loading...

Abone Ol

Bursa’nın önceki dönem Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 51. MODEF Mobilya Fuarı’nın açılışına katıldı. 13,5 yıl İnegöl Belediye Başkanlığı ve 6,5 yıl Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevlerinde bulunan Aktaş, tam 20 yıl aradan sonra fuara sivil olarak katıldı.

"En Kötü Fuar Bile Hiç Yapılmayan Fuardan İyidir"

Fuarla ilgili değerlendirmelerde bulunan Alinur Aktaş, İnegöl’ün mobilya sektöründeki güçlü konumuna vurgu yaparak, “Bana göre en kötü fuar bile hiç fuar yapmamaktan iyidir. İnegöl, bu alanda organizasyonunu geliştirdi ve paydaşlarıyla sürekli istişare halinde. Yurt içinden ve yurt dışından alım heyetlerinin getirileceğine eminim. Firmalarımız stantlarını yenilemiş, sektör adına büyük adımlar atılmış” dedi.

Alinur Aktaş, ekonominin zorlu bir dönemden geçtiğini kabul ederek, “Evet, ekonomimiz sıkıntılı bir süreçte, ama bu sürecin sona ereceğine inanıyorum. Yapılacak önemli hamleler ve gelişmelerle birlikte bu fuarın da ekonomiye önemli katkılar sağlayacağına inanıyorum” şeklinde konuştu.

Fuarın uzun yıllardır süregelen başarısında MODEF ve İnegöl Belediyesi’nin büyük katkısı olduğunu belirten Aktaş, “Bu fuarın büyük bir bölümünde, gerek MODEF gerekse İnegöl Belediye Başkanı olarak katkı verdim. İlk fuara katılamamıştım, 50. fuara katılamadım çünkü umreden dönmüştüm. Bugün ise esnaf arkadaşlara selam vermek için buradayım. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Fuarın sonuçlarının hayırlı olmasını diliyorum” dedi.