Antalya’nın Konyaaltı ilçesinde yaşanan olay, denizde boğulma ihbarıyla başladı. Saat 16.00 civarında sahilde ablası ile denize giren Ramazan E.'nin aniden kaybolduğu ihbarı üzerine emniyet ve Sahil Güvenlik ekipleri harekete geçti.

Sahilde görevli cankurtaranlar, genç adamın denizde kaybolduğunu belirten ablasının ihbarı ile yoğun bir arama çalışması başlattı.

Genc Gazete Oğlumuz Boğuldu Diye Feryat Ederek Sahile Koştular, Işte Sonuç!  (1)-1

Aile gözyaşları içinde arama çalışmalarını izledi

Ramazan E.'nin ailesi, genç adamın bulunması için yapılan aramaları endişeyle izledi. Zaman geçtikçe oğullarının boğulmuş olabileceğinden korkan anne ve baba fenalık geçirdi. 45 dakika süren arama çalışmalarının sonunda gencin karada bulunduğu haberi geldi.

Ramazan E., sahilde görevli cankurtaranlar tarafından aileye getirildiğinde sevinç gözyaşları ile karşılandı.

Genc Gazete Oğlumuz Boğuldu Diye Feryat Ederek Sahile Koştular, Işte Sonuç!  (4)

Kurtarılan genç ailesine sarılarak gözyaşı döktü

Ramazan E.’nin ailesi oğullarını gördüklerinde büyük bir sevinç yaşadı. Annesi ve kız kardeşi ona sıkı sıkı sarılırken, baba kumlara çökmüş halde ağlıyordu. Ramazan E., babasına sarılarak onu teselli etmeye çalıştı. Bu sırada genç adam da gözyaşlarına hakim olamadı.

Genc Gazete Oğlumuz Boğuldu Diye Feryat Ederek Sahile Koştular, Işte Sonuç!  (6)

Arama çalışmaları başarıyla tamamlandı

Bölgede görevli cankurtaran Volkan Doğan, olayın detaylarını paylaştı. Genç adamın akıntı nedeniyle denizde sürüklendiğini ve 500 metre uzakta karada bulunduğunu belirtti. Aile, arama çalışmalarının başarıyla sonuçlanmasının ardından büyük bir rahatlama yaşadı.

Kurtarma ekipleri olayın ardından normale dönerken, anne oğluna sarılarak uzun süre teselli etti. Ramazan E.'nin sağ salim bulunması herkese büyük bir mutluluk yaşattı.

Genc Gazete Oğlumuz Boğuldu Diye Feryat Ederek Sahile Koştular, Işte Sonuç!  (3)

Tüm Türkiye'den haberdar olmak için BURAYA TIKLAYIN!

Son Dakika, Güncel haberlere BURADAN ulaşabilirsiniz!

Genc Gazete Oğlumuz Boğuldu Diye Feryat Ederek Sahile Koştular, Işte Sonuç!  (1)-1

Kaynak: İHA