Osmangazi Belediyesi, Ramazan ayı boyunca ilçenin çeşitli noktalarında iftar sofraları kurarak vatandaşlarla bir araya geliyor. Osmangazi Meydanı Kent Lokantası, Soğanlı Kültür Merkezi, Demirtaş Kültür Merkezi, Bağlarbaşı Taziye Evi, Eskici Mehmed Dede Aşevi, Somuncu Baba Evi ve Sakarya Kimsesizler Evi gibi noktalarda kurulan iftar sofraları, her akşam dolup taşıyor. Ayrıca her gün bir mahallede iftar programı düzenleyen belediye, Panayır mahallesinde de büyük bir iftar sofrası kurdu.
İftar programında Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Sefa Yılmaz, yemek kazanlarının başına geçerek mahalle sakinlerine yemek dağıttı. Yılmaz, “Bugünde Panayır mahallesi sakinleriyle iftar sofrasında bir araya geldik. Her gün faklı mahallelerden farklı talepler geliyor. Biz Osmangazi Belediyesi olarak, iftar noktası kurduğumuz yerlerin dışında da diğer mahallelerden gelen talepleri karşılamak için elimizden geleni yapıyoruz” dedi.
Mahalle sakinleri, Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın’a, kurulan gönül sofrasında kendilerini bir araya getirdiği için teşekkür etti. Ramazan’ın paylaşma ve dayanışma ruhuna uygun olarak, her gün binlerce kişiye iftar yemeği ikram eden Osmangazi Belediyesi, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşıyor.