Polisin Uyarısı Hayat Kurtardı

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü, Kurban Bayramı trafik tedbirleri kapsamında, 12-23 Haziran tarihleri arasında çeşitli uygulamalar gerçekleştirdi. 21 Haziran günü, saat 15.30’da Kütahya’ya gitmek üzere yola çıkan bir otobüs, Eskişehir Şehirlerarası Otobüs Terminali’nden çıkmadan önce trafik polisleri tarafından durduruldu ve yolcular emniyet kemeri takmaları konusunda bilgilendirildi. Bu bilgilendirme, kısa süre sonra yaşanacak bir kazada hayati önem taşıyacaktı.

Kütahya istikametine seyir halinde olan otobüs, yolda kaza yaptı. Kaza anında tüm yolcuların emniyet kemeri takılıydı. Emniyet kemerinin koruyucu etkisi sayesinde, sadece üç yolcu hafif şekilde yaralandı. Yolcular, Eskişehir’de kendilerini emniyet kemeri konusunda bilgilendiren polis ekiplerine teşekkür ettiler.

Genc Gazete Polis Emniyet Kemerinizi Takın Kaza (2)

Yolcular Polise Teşekkür Etti

Yolculardan biri, "Eskişehir otogarından çıkarken trafik polisleri bizi emniyet kemeri takmamız konusunda uyardı. Bu sayede kaza sırasında herkes kemerliydi ve daha büyük bir felaketten kurtulduk." ifadelerini kullandı.

Genc Gazete Polis Emniyet Kemerinizi Takın Kaza (1)

"Eskişehir otogarından çıkarken trafik polisleri bizi emniyet kemeri takmamız konusunda uyardı. Bu sayede kaza sırasında herkes kemerliydi ve daha büyük bir felaketten kurtulduk."

Kaynak: İHA