Bu rüyaların içsel dünyamızı ve yaşamımızı nasıl etkileyebileceğini anlamak için farklı kaynakların yorumlarına göz atalım.

Genc Gazete Rüyada Çöl Ve Sahra Görmek Desert (11)

Molla Cami'ye göre rüyada çöl ve sahra görmek

Molla Cami'ye göre, rüyada çölde olmak, kişinin kendi başına yaşamaktan memnun olduğuna işaret eder. Çöl, genellikle yalnızlık ve bireyselliği temsil eder. Rüyada çölde yalnız kalmak, kişinin yalnızlığı arzuladığını gösterirken, çölde bir deve üzerinde olmak istikrarsız ve zorlu bir yaşamın habercisi olabilir.

Molla Cami'ye göre, sahra görmek, şiddet ve sıkıntılardan kurtulmayı ve rahatlığa kavuşmayı temsil eder. Ayrıca, sahra ve çöl görmek günahlardan tövbe etmeyi ve kazanç elde etmeyi ifade eder.

Genc Gazete Rüyada Çöl Ve Sahra Görmek Desert (10)

Diyanet'e göre rüyada çöl ve sahra görmek

Diyanet'in tabirine göre, çölde yalnız kalmak, kişinin ailesinden kopma isteğini ve tek başına yaşamayı arzuladığını gösterir. Çölde deve ile seyahat etmek, gelecekteki belirsizliklere işaret ederken, kervanla yolculuk yapmak maddi sıkıntıları ve geçim zorluklarını sembolize eder. Çölde su bulmak ise, finansal problemlerden kurtulmayı ve iş bulmayı müjdeler.

Diyanet'e göre, geniş ve güzel bir sahra görmek, ferah ve sevince delalet eder. Sahranın mevsiminde çimenlerle süslenmiş olduğunu görmek, hayır ve menfaat elde edeceğinizi gösterir. Dikenli bir sahra ise doğrulukla ilgili işaretler taşır.

Genc Gazete Rüyada Çöl Ve Sahra Görmek Desert (9)

Seyyid Süleyman'a  göre rüyada çöl ve sahra görmek

Seyyid Süleyman'a göre, rüyada çöl görmek, kuvvetli ve bakımlı bir cariye ile yaşamayı temsil eder. Bu, kişinin hizmetinden memnun olacağı anlamına gelir.

Seyyid Süleyman'a göre, geniş ve güzel bir sahra görmek ferah ve adalete ulaşmak anlamına gelir. Dikenli bir sahra ise, zalim bir idareci ya da olumsuz bir ilişki ile yakın olma ihtimalini temsil eder. Sahranın genişliği, rızkın genişlemesi ve uzun ömür olarak yorumlanır.

Genc Gazete Rüyada Çöl Ve Sahra Görmek Desert (6)

İhya'ya  göre rüyada çöl ve sahra görmek

İhya'ya göre, sahra görmek zarardan sonra kazanç, hastalıktan sonra sağlık, sıkıntıdan sonra rahatlık olarak yorumlanır. Sahra, genişliği ve yeşilliğiyle sevinç ve ferahlığa işaret eder.

Genc Gazete Rüyada Çöl Ve Sahra Görmek Desert (5)

Astroloji ve Rüya haberleri için TIKLAYINIZ!

Kaynak: www.ihya.org