Rüyada Yara ve Çıban Görmenin Anlamları

Rüyada yara görmek, çalışmakla elde edilecek mala ve dünyalığa işaret eder. Sağ eldeki yara, erkek akrabalardan gelecek faydayı, sol eldeki yara ise kadın akrabalar tarafından sağlanacak yardımı simgeler. Ayaktaki yara, tarım ve ziraatten elde edilecek kazançla ilgilidir.

Genc Gazete Rüyada Yara Ve Çıban Görmek Wound Boil (8)

Rüyada Yaraların Konumuna Göre Anlamları

Karındaki yara, mala isabet edecek zarara veya rahatsız edici sözlere işaret ederken, baştaki yara mal sahibi için sakınılması gereken bir durumu gösterir. Baldır yarası uzun ömre, bacak yarası ise akraba çokluğuna delalet eder. İki ayağın birden yaralanması, kişinin bulunduğu yer ve görevde uzun süre kalacağını simgeler.

“Yaralandığını fakat kan akmadığını görmek, kendine has fazilet ve meziyetlerin su yüzüne çıkmasına işarettir.”

Genc Gazete Rüyada Yara Ve Çıban Görmek Wound Boil (9)

Rüyada Yaralanma ve Kanama

Yaralanıp kan akmadığını görmek, kişinin faziletlerinin ortaya çıkmasına; yaralanıp kan aktığını görmek ise eline mal geçmesine ve bu malın kişinin üzerinde etkilerinin görünmesine işaret eder. Bıçak veya demir parçası ile birini yaralamak, hata aramaya ve kötü niyete yorulur.

Genc Gazete Rüyada Yara Ve Çıban Görmek Wound Boil (7)

Rüyada Kalp ve Göğüs Yaraları

Kalp ve göğüsteki yara gençler için aşka, yaşlılar için ise üzüntüye işarettir. İmam, devlet başkanı veya yönetici konumundakilerin yaralanması, uzun ömre ve dostlarının ardına almasına delalet eder.

Genc Gazete Rüyada Yara Ve Çıban Görmek Wound Boil (5)

Dini Kaynaklara Göre Rüya Yorumları

Molla Cami'ye göre rüyada yara ve çıban görmek

Molla Cami'ye göre vücutta yara görmek, yaralanan bölgeye göre farklı yorumlanır. Göğüste ve kalpte yara, gençler için aşkı, yaşlılar için ise kederi simgeler. Sağ eldeki yara, büyük bir borca ve protestoya işaret ederken, vücuttan akan kan borçla ilişkilendirilir.

Rüyada çıban görmek, temizliğe işarettir. Çıban çıktığını görmek, içinize attığınız, bastırdığınız şeylerin varlığını iaşret eder.

Genc Gazete Rüyada Yara Ve Çıban Görmek Wound Boil (6)

Nablusi'ye göre rüyada yara ve çıban görmek

Nablusi'ye göre yara görmek, çalışarak elde edilecek mala delalet eder. Sağ el yarası erkek akrabalardan, sol el yarası kadın akrabalardan gelecek faydayı simgeler. Sol ayak yarası tarım ve ziraatten, topuk yarası ise çocuktan gelecek kazancı gösterir.

Genc Gazete Rüyada Yara Ve Çıban Görmek Wound Boil (4)

Seyyid Süleyman'a göre rüyada yara ve çıban görmek

Seyyid Süleyman'a göre vücutta yara ve çıban görmek, haram mala işaret eder. Boyundaki yara ve çıban, borca ve emanete delalet ederken, bazı yorumculara göre bu rüya felç olma ihtimalini işaret eder.

Genc Gazete Rüyada Yara Ve Çıban Görmek Wound Boil (3)

Diyanet'e göre rüyada yara ve çıban görmek

Diyanet'e göre; Bir kimsenin herhangi bir yerinde henüz baş vermemiş ve patlamamış bir çıban çıkardığını görmesi; o kimsenin öyle pek önemi olmayan bir üzüntüye maruz kalacağına işaret eder.

Bir kimsenin rüyasında herhangi bir yerinde delinmiş ve içinden kan ve irin akan bir çıban çıkardığını görmesi; o kimsenin dertlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına yorumlanır.

Genc Gazete Rüyada Yara Ve Çıban Görmek Wound Boil (2)

İhya'ya göre rüyada çıban görmek

İhya'ya göre rüyada çıban görmek: Vücudun görülen yerindeki çıban insana gelecek geçici sıkıntıya, elbise altında kalan çıban ev içinde meydana gelecek ufak tatsızlığa, Çıbanın kaşınması sevince, iyi olduğunu görmeke müjdeye delalet eder.

Genc Gazete Rüyada Yara Ve Çıban Görmek Wound Boil (1)

ATB

Kaynak: Haber Merkezi