Gündem

Şiddetli sağanak ve fırtına, Hayatı olumsuz etkiliyor

İzmir, sabah saatlerinden itibaren başlayan şiddetli sağanak yağış ve fırtına sebebiyle olumsuz yönde etkilendi.

Abone Ol

İzmir, sabah saatlerinden itibaren başlayan şiddetli sağanak yağış ve fırtına sebebiyle olumsuz yönde etkilendi.

Bulut tabakasıyla birlikte havanın karardığı şehirde, gök gürültüsü eşliğinde yağan sağanak yağış, cadde ve sokaklarda su birikintilerine sebep oldu.

Şehir genelinde özellikle Konak başta olmak üzere, Buca ve Balçova ilçelerinde ev ve iş yerlerinden su baskını ihbarları yapıldı. Basmane'deki metro istasyonu girişinde mahsur olarak kalanlar polisin yardımıyla tahliye edildi.

Ulaşımda aksamaların yaşanmış olduğu şehirde, başta Halkapınar semti olmak üzere birçok köprülü kavşak ve geçitlerde biriken su, sürücülere yine zor anlar yaşattı.

Kemeraltı Çarşısı'ndaki bazı sokaklarda su birikintilerinin tahliyesi edilmesi için ekipler tarafından çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

İzmir genelinde şiddetli hava koşullarından dolayı vatandaşlar, su baskınlarına karşı muhakkak dikkatli olmaları ve güvenlik önlemlerine uymaları konusunda uyarılıyor. 

Meteoroloji tarafından alınan son bilgilere göre, yağışların devam edip etmeyeceği konusunda sürekli olarak bilgi verirken, şehirdeki ekipler olası sıkıntılara karşı hazır olarak bekliyor.

WhatsApp’ta Genç Gazete kanalını takip edin:
https://whatsapp.com/channel/0029Va9sUvv7YSdBkk9nnX0G
KANALI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN
NASIL TAKİP EDEBİLİRSİNİZ ?
Eğer bu yazıyı mobil web tarayıcıdan ya da uygulamadan okuyorsanız BURAYA tıklayarak abone olabilirsiniz.
Whatsapp İhbar Hattımıza haber göndermek için;
0532 696 30 57