21:00 Ekonomi

Rekabet Kurulu, sosyal medya şirketi META'ya verdiği cezayı duyurdu. Karara göre, şirkete 335 milyon 730 bin 707 lira 20 kuruş idari para cezası uygulanacak.

20:30 Sağlık

Nöroloji Akademisi'nin yaptığı son araştırmalar, bazı yiyeceklerin beyin hücrelerine zarar verdiğini ve bilişsel fonksiyonları olumsuz etkilediğini ortaya koydu. Araştırmalarda, özellikle yağlı ve şekerli gıdaların dört gün içinde hafıza sorunlarına neden olabileceği belirlendi.

20:25 Son Dakika

Hamas Hareketi Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye, Gazze Şeridi'nde ateşkes anlaşmasına ilişkin önerilerini onayladığını açıkladı.

20:00 Kültür& Sanat

Film endüstrisi son zamanlarda müthiş bir boyuta ulaştı. Herkesin kendi zevkine ve ilgisine göre bir şeyler bulabildiği film dünyasında en öne çıkan kategorilerden biri de şüphesiz ki tarihi filmlerdir. Bazılarının oldukça yüksek IMDB puanı aldığı ve gerçek olaylara değinen bu filmlerin em iyilerini sizler için derledik. İşte gerçek olaylardan esinlenen ve yüksek IMDB puanına sahip bazı tarihi filmler:

19:46 İnegöl

Başta Süleymaniye ve Turgutalp Mahallesi olmak üzere genelde İnegöl merkezinde yaşayan Arnavutların Türkiye'ye geliş hikayesini paylaşıyoruz.

19:30 Astroloji-Rüya

Rüyada cennet görmek dini rüya tabirlerine göre ne anlama gelir? Rüyada cennet görmenin tabirini İslami rüya tabirlerine göre paylaşıyoruz.

19:30 Eğitim

Kariyer, mesleki yolculuğunuzun toplamıdır. Birçok kişi, daha fazla bilgi ve deneyim edinme, daha fazla sorumluluk alma veya daha yüksek maaş kazanma gibi hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olabileceği için bir kariyere başlar. Peki kendiniz için en uygun kariyeri nasıl oluşturabilirsiniz? Bu soruya cevap bulmadan önce sizin merak edebileceğiniz bir başka konu olan gelecekte istihdam artışı beklenen mesleklere göz atalım...

19:00 Gündem

Türkiye'de kripto varlıkların vergilendirilmesi konusunda önemli adımlar atılıyor. Hazine ve Maliye Bakanlığı, bu alanda yapılan çalışmaları hızlandırırken, Sermaye Piyasası Kurulu ve Gelir İdaresi Başkanlığı da yasal düzenlemeler üzerinde yoğunlaşıyor.

18:30 Bursa

06 Mayıs 2024, Bursa’da vefat edenlere ve defnedilenlere Allah’tan (c.c.) rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz. Bursa’da bugün kimler vefat etti?

18:30 Genel

Ülkemiz bulunduğu konum ve sahip olduğu eşsiz koylar ve turkuaz suları ile birçok harika dalış noktasına sahip bir cennet. Özellikle Ege ve Akdeniz kıyılarındaki bölgeler dalış tutkunları için ideal olmakla beraber Kaş, Fethiye, Bodrum, Datça gibi noktalarda muhteşem dalış deneyimleri yaşamak mümkün. İşte Türkiye'de bulunan en iyi dalış noktaları...