NÖBET SÜRECEK

FETÖ-PDY'nin apoletli teröristlerinin darbe girişimine tokat atan halk 81 ilde demokrasi nöbetine devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Meydanları terk etmiyoruz' çağrısına uyanlar 7.günde de Belediye Meydanında toplandı.

SABAHA KADAR SÜRDÜ

Vatandaşlar darbe girişimine karşı belediye önündeki demokrasi nöbetini sabaha kadar sürdürdü.

Ellerinde Türk bayrakları taşıyan 7'den 70'e binlerce kişi meydanda bekleyişini sürdürdü.

DEV EKRAN KURULDU

İstiklal Marşı ile başlayan program K.Kerim tilaveti ve dualarla devam etti. Belediye Başkanı Alinur Aktaş da programda bir konuşma yaptı.

Kurulan dev ekranda son 1 haftada yaşananlar tekrar izletildi.

AKTAŞ'TAN TEŞEKKÜR

Bu arada Belediye önündeki demokrasi nöbetinde halka ikramlarda bulunan MÜSİAD, Arrigo Koltuk ve Seç Yemek Sanayi'ne, Belediye Başkanı Alinur Aktaş, sosyal medya hesabından teşekkür etti.

ÖMER ÇELİK'TEN ÖNEMLİ ÇAĞRI

AB Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, Twitter'dan yaptığı açıklamada, vatandaşları meydanları doldurmaları konusunda çağrı yaparak "Üniformasına ihanet etmiş katiller adına konuştuğunu söyleyen birileri, yeni bir darbe yapacağız diye haber yayıyor. Herkes meydanlara!" sözleriyle uyardı.

"TEHLİKE BİTMİŞ DEĞİLDİR"

Başbakan Yıldırım, darbe girişimi sırasında bombalanan ve 50 polisin şehit olduğu Ankara Gölbaşı'ndaki Özel Harekat Daire Başkanlığını ziyaret etti.

Cuma namazını da burada güvenlik güçleriyle birlikte kılan Yıldırım, ardından bir açıklama yaptı. Darbe girişimiyle ilgili uyarılarda bulunan Başbakan,

"Tehlike bitmiş değildir, vatandaşımız tedirgin olmasın. Hayat normal seyrine girmiştir ancak rehavete mahal yok. Uyanık olacağız. Zayıf ihtimal de olsa bu gibi intikamlarla harekete geçilmesi mümkün olabilir.

Başka kalkışma planları için fırsat kollayanlar olabilir" diye konuştu. Vatandaşların meydanlardan ayrılmaması gerektiğini ifade eden Yıldırım, dedikodulara itibar edilmemesi gerektiğini de belirterek,

"İtibar edeceğimiz şey resmi görevlilerin açıklamaları. Bunlar valilerimiz, bakanlarımız, bizim açıklamalarımız ve Sayın Cumhurbaşkanının yapacağı açıklamalardır" ifadelerini kullandı.

BAŞ HAİNİN TEHDİTİ

FETÖ'nün elebaşı Fethullah Gülen son yayınlanan videosunda Türk milletine 'Ahmak' deyip ölümle tehdit etti. Teröristbaşı Gülen'in son yayınlanan videosunda Türk milletine hakaret ederek tehditler savurdu:"Varsın bir sürü ahmak bir başarı elde etmiş gibi güledursun. Düğünler, dernekler kursun o komik durumlarını bayram ilan etsinler. Fakat dünya bu meseleyi alaya alıyor." Diye saçmaladı.

HAİNLERDE PİŞMANLIK YOK

Türk milletinin kanı elinde olan terörist başı şu sözlerle Türk milletini tehdit etti. "Eğer bunlar hayatta kalırlarsa keşke diyecekler ama diyemeyecekler." dedi.

Ünlü zeytinyağı markası raflardan toplatılıyor Ünlü zeytinyağı markası raflardan toplatılıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı da ölümle tehdit eden teröristbaşı "O da diğerleri gibi kanalizasyona gidecek" dedi.