Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray, Trabzonspor ve diğer birçok kulüp başkanının katılımıyla gerçekleştirilen kongrede, TFF'nin yeni başkanı için oy verme işlemleri yapıldı.

Mehmet Büyükekşi ve İbrahim Hacıosmanoğlu'nun yarıştığı seçimde, saat 17.00’da oy verme işlemleri başladı. Oy sayımı sona erdiğinde, İbrahim Hacıosmanoğlu TFF'nin yeni başkanı olarak seçildi. Bu sonuçla, Trabzonspor’un eski başkanı Hacıosmanoğlu, Türkiye futbolunun yönetiminde yeni bir dönemin kapılarını aralamış oldu.

Tff Seçimlerinde Sürpriz Sonuç Yeni Belli Oldu!

İbrahim Hacıosmanoğlu, seçimlerin ardından yaptığı ilk açıklamada, Türk futbolunu daha ileriye taşımak için büyük bir azimle çalışacağını vurguladı. "Bu görevi layıkıyla yerine getirmek için elimden gelenin en iyisini yapacağım. Türk futbolunun gelişimi ve başarısı için gece gündüz demeden çalışacağız" dedi.

Mehmet Büyükekşi ise veda konuşmasında, TFF başkanlığı süresince yaptığı çalışmaları ve projeleri anlatarak yeni başkana başarılar diledi. Büyükekşi, "Türk futboluna hizmet etmek büyük bir onurdu. İbrahim Hacıosmanoğlu'na başarılar diliyor, Türk futbolunun daha da yükseleceğine inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: www.ntvspor.net