Aşkın Değirmenci başkanlığındaki Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Bursa Şubesi, yeni sezona İznik’te düzenleyeceği “Sezon Açılışı Kampı” ile merhaba diyecek. 3-5 Eylül tarihleri arasında İznik Ar-Ge ve Eğitim Tesisleri’nde gerçekleştirilecek olan kamp, 50 kişilik hakem grubunun katılımıyla gerçekleşecek.

TFFHGD Bursa Şubesi, sezon hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda, 3-5 Eylül tarihleri arasında İznik Ar-Ge ve Eğitim Tesisleri’nde düzenlenecek olan kamp, hakemlerin yeni sezona güçlü bir başlangıç yapmaları için önemli bir fırsat sunuyor. Aşkın Değirmenci başkanlığındaki Bursa Şubesi, bu organizasyonla yenilikçi adımlar atmaya devam ediyor.

Yaz ve kış sezonu olmak üzere iki periyot halinde planlanan kamp, hakemlerin sezona fiziksel ve mental olarak en iyi şekilde hazırlanmalarını sağlayacak. Katılımın 50 hakemle sınırlı olduğu bu özel kampta, eğitim ve antrenman programlarıyla hakemlerin yetenekleri geliştirilecek ve sezon boyunca karşılaşabilecekleri zorluklara hazırlıklı olmaları hedeflenecek.

Kaynak: HABER MERKEZİ