Birçok eski filmde ‘Türk Rambo’ lakabıyla ünlenen ve ‘Karaşimşek’, ‘Korkusuz’, ‘Komando’, ‘Guıllano’ isimli filmlerde de rol alan 66 yaşındaki Serdar Kebapçılar yaşama veda etti. Kebapçılar’ın vefat haberini Osman Avcı paylaştı. Osman Avcı sosyal medyadan yaptığı paylaşımda; “Serdar Kebapçılar vefat etmiş… Body şampiyonu Türk Rambo..” ifadelerini kullandı.

“ARA VERMEK ZORUNDA KALDIM”

Şarkıcı Kalben uyuşturucudan gözaltına alındı Şarkıcı Kalben uyuşturucudan gözaltına alındı

Kebapçılar kısa süren şöhretin ardından verdiği bir röportajda, ‘Ben başrol oyuncusu olduğum için yeni projelerde de başrol oynamak istiyordum fakat gelen teklifler başrol olmadığı için ondan uzun bir ara vermek zorunda kaldım. Filmlerimin ardından TGRT’ye bir film çekmiştim. 92-93 yıllarında… Ardından bazı reklam filmleri derken belli bir süre ara verdim’ ifadelerini kullanmıştı.

DÜNYA ALTINCISI OLMUŞTU

Birçok filmde rol alan Serdar Kebapçılar kısa süren şöhreti sonrasında yaptığı açıklamada; “Ben başrol oyuncusu olduğum için yeni projelerde de başrol oynamak istiyordum fakat gelen teklifler başrol olmadığı için ondan uzun bir ara vermek zorunda kaldım. Filmlerimin ardından TGRT’ye bir film çekmiştim. 92-93 yıllarında… Ardından bazı reklam filmleri derken belli bir süre ara verdim” demişti.  Vücut geliştirme sporunda 1978 yılında dünya altıncılığı yaşayan Serdar Kebapçılar, fit vücuduyla tüm dikkatleri üzerine çekti.

Kaynak: Haber Merkezi