Yıldırım'ı spor kenti olma yolunda emin adımlarla ilerleten Yıldırım Belediyesi, yaz spor okulları kapsamında tenise ilgi duyan çocukları ve gençleri sporla buluşturmaya devam ediyor. Kaplıkaya Cazibe Merkezi'ndeki tenis kortlarında antrenman yapan sporcularla bir araya gelen Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, keyifli bir tenis maçıyla ter döktü. Kıran kırana geçen dostluk maçının kazananı ise spor sevgisi oldu.

Yeni Tenis Kortları Yolda!

Başkan Yılmaz, tenis antrenmanlarını izleyen ailelerle de sohbet ederek taleplerini dinledi. Bu dönem Yıldırım'a yeni açık ve kapalı tenis kortları kazandıracaklarının müjdesini veren Başkan Yılmaz, "Yıldırım'da spor yapmayan çocuğumuz kalmasın diye tüm ilçemize hizmet verecek projeler geliştiriyoruz. Kış ve yaz spor okulları ile çocuklarımıza ulaşmaya çalışıyoruz. Bununla da yetinmeyip yeni spor tesisleri açmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Spor kenti Yıldırım'ı daha ileriye taşımak için elimizden gelen çabayı göstereceğiz" dedi.

A W252186 07 Gencgazete

Yıldırım'da Tenis Sevgisi Artıyor

Yıldırım Belediyesi'nin Nisan ayından bu yana 260'ı aşkın çocuğu tenise kazandırdığını ve toplamda 3 bin 540 çocuğun bu branşla tanıştığını belirten Başkan Yılmaz, spora ve sporcuya verdikleri önemi vurguladı.

Kaynak: İHA