Yaşam

Yoldaki çukura dikkat çekmek için video çekti: milyonlar gülerek izledi!

İskenderun’da yoldaki bir çukura mizahi bir dille dikkat çeken sosyal medya fenomeni Erkan Toy’un videosu milyonlarca kez izlendi.

Loading...

Abone Ol

Hatay’ın İskenderun ilçesinde yaşayan ve sosyal medyada ‘Erkan abi’ adıyla tanınan fenomen Erkan Toy, gündelik hayattaki sorunlara mizahi bir dille dikkat çekmeye devam ediyor.

Son olarak İskenderun’da yolda bulunan büyük bir çukura dikkat çekmek amacıyla çektiği video, sosyal medyada milyonlarca kez izlendi.

Toy’un çukura düşmüş gibi yaptığı mizansen, birçok kişi tarafından gerçek sanıldı ve kısa sürede viral oldu. İskenderun Belediyesi ekipleri ise Toy’un dikkat çektiği çukuru kapatarak sorunu çözdü.

Mizah yoluyla sorunlara dikkat çekiyor

Erkan Toy, çektiği videolarla sosyal medyada sıkça gündeme geliyor. Yaşamın içindeki sorunlara eğlenceli bir bakış açısıyla yaklaşan Toy, hem güldürmeyi hem de düşündürmeyi başarıyor.

Son videosunda yoldaki büyük bir çukuru fark eden Toy, mizahi bir şekilde çukura düşüyormuş gibi yaparak izleyicilerin ilgisini çekti. Görüntüler sosyal medyada hızla yayılarak milyonlarca izlenmeye ulaştı.

Çukurun kapatılmasına vesile oldu

Toy’un videosu sayesinde İskenderun’daki yol sorunu da çözüme kavuştu. Çektiği mizahi video sayesinde dikkatleri üzerine çeken Erkan Toy, bölgedeki yetkililerin harekete geçmesine vesile oldu. İskenderun Belediyesi ekipleri, videodaki çukuru kısa süre içerisinde kapatarak yoldaki tehlikeyi ortadan kaldırdı.

“Ağlanacak halimize gülüyoruz”

Günlük hayatta karşılaştığı sorunları mizahi bir bakış açısıyla ele aldığını belirten 46 yaşındaki Erkan Toy, “Bir deprem oldu, birçok insanımızı kaybettik. Ağır bir süreç yaşadık ama ben sosyal medyada gündelik sorunlara dikkat çekmek istiyorum. Çukur ve su trajikomik bir olaydı. Elimden geldiğince yetkililerin bu sorunları fark etmesini sağlamaya çalışıyorum” dedi.

“Ağlanacak halimize gülüyoruz, toplumsal sorunlara dikkat çekmek için mizahı bir araç olarak kullanıyorum. Beni siyaset ilgilendirmez, gördüğüm sorunları çekiyorum.”

Sosyal medyada büyük ilgi gördü

Erkan Toy’un çektiği videolar, sosyal medya kullanıcıları tarafından büyük ilgi görüyor. Yüksek takipçi sayısına sahip olan Toy, toplumsal sorunlara dikkat çekerken mizahı kullanarak izleyicilerini hem güldürüyor hem de düşündürüyor. Son videosuyla milyonlarca izlenme alan Toy, sosyal medyada yine gündem olmayı başardı.

İnanç haberleri için TIKLAYINIZ!

Astroloji ve Rüya haberleri için TIKLAYINIZ!

Kadın Aile haberleri için TIKLAYINIZ!

Kültür Sanat haberleri için TIKLAYINIZ!