Bursa

Zemci Şahin'den Uğur Bayram'a cevap: "Zamanı gelince bisküvi de dağıtırız"

CHP İnegöl İlçe Başkanı Zemci Şahin, MHP İnegöl İlçe Başkanı Uğur Bayram'ın "kavun karpuz şovu" eleştirilerine yanıt verdi.

Abone Ol

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İnegöl İlçe Başkanı Zemci Şahin, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İnegöl İlçe Başkanı Uğur Bayram'ın "kavun karpuz şovu" eleştirilerine yanıt verdi. Şahin, Büyükşehir Belediyesi'nin tarım politikalarını ve ekonomik desteğini savundu.

"Ekonomik Sıkıntılar Görmezden Gelinmemeli"

Zemci Şahin, ülkenin içinde bulunduğu ekonomik sıkıntılara dikkat çekerek, "Ülkemizde yaşanan ekonomik sıkıntıları görmezden gelen yöneticiler konuşulacakken çiftçisine mütevazı bir destek veren Büyükşehir Tarım A.Ş.’nin ve Mustafa Bozbey’in konuşulması bizleri şaşırtıyor," dedi. Şahin, özellikle emeklilerin ve çiftçilerin ekonomik zorluklarla karşı karşıya olduğunu vurgulayarak, hükümetin yapmadığını kendilerinin yapmaya çalıştığını belirtti.

"Çiftçiye Destek Şart"

Çiftçilerin gelecek yıllarda üretim yapabilmeleri için desteklenmesi gerektiğini söyleyen Şahin, "Çiftçimizin bir dahaki senelerde üretebilmesi için onları küçük de olsa desteklemeye çalışıyoruz," ifadelerini kullandı. Şahin, karpuz dağıtımının arkasında, tarıma olan bu destek anlayışının yattığını ve amacın çiftçilere yardımcı olmak olduğunu dile getirdi.

"Keşke insanların 1 karpuza ihtiyacı olmasa, emekliyi 1 karpuza değil 1 ekmeğe muhtaç hale getiren iktidarın yapamadığını yapıyoruz."

"Şov Yapmak İsteseydik Farklı Yöntemler Kullanırdık"

Zemci Şahin, eleştirilerin aksine karpuz dağıtımının bir şov olmadığını ve reklam yapma niyetinde olmadıklarını belirtti. "Ayrıca, karpuz dağıtımlarında şov yapmak isteseydik Başkan Bozbey’in boy boy fotoğraflarını ve Büyükşehir’in reklamlarını da paylaşırdık" dedi.

"Bisküvi de dağıtırız"

Zemci Şahin, eleştirilere karşı esprili bir dille, "Ayrıca bu kadar sözü söylemeye gerek yok. Zamanı gelince bisküvi de dağıtırız," şeklinde konuşarak tepki gösterdi. 

MHP İnegöl İlçe Başkanı Uğur Bayram ne demişti? TIKLA ÖĞREN!