Açılışa Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Saadet Partisi İlçe Başkanı Ertan Sütçü, SP Milletvekili adayı Özgür Öztürk, Müteahhitler Derneği Başkanı Fahrettin Baykan ile Kelebek Mutfak Satış Direktörü Serdar Sörfük ve çok sayıda davetli katıldı.

RABBİM MAHCUP ETMESİN

Açılışta konuşan Kelebek Mutfak İnegöl Mağazası sahibi Murat Aydın;

"Ülkemizin 80 yıllık çınarı, mobilya sektörüne birçok ilki kazandıran, tasarımlara yön veren Kelebek ailesinin bir parçası olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yılların eskitemediği bir markanın yeni yüzünü İnegöllülerle buluşturmak bizlere nasip olmuştur.

İnanıyoruz ki Kelebek ailesi öncü marka olma niteliğini hiçbir zaman elinden kaybetmeyecek ve sizlerin beğenisi olmaya devam edecek. Biz de firma olarak hem Kelebek markasına hem de sizlere layık olmaya çalışacağız. Rabbim bizleri mahcup etmesin" ifadelerini kullandı.

Aydın ayrıca konuşmasının sonunda geçtiğimiz aylarda yaşamını yitiren Kelebek Mobilya Dış Ticaret Direktörü Erol Çetinkaya'yı da rahmetle andı.

80.YILIMIZI KUTLUYORUZ

Kelebek Mutfak Satış Direktörü Serdar Sörfük :

"Kelebek Mutfak ailesine yeni bir bayimizi daha eklemenin mutluluğunu yaşadığımız bugün de, bizlerle beraber olduğunuz için teşekkürlerimi sunarım. Türkiye'nin ilk markalı mutfak markası olan Kelebek, 80 yıldır sektöre öncülük ediyor.

Bugün köklü geçmişimizle 141 mobilya ve mutfak satış noktamız üzerinden tüketicilerimizi kucaklıyoruz. Sizlerin varlığı ve desteği ile büyüyor, tarihimize yeni başarılar ekliyoruz.

80. yaşımızı kutladığımız şu günlerde halen genç, sevilen ve takip edilen bir marka olmaktan kıvanç duyuyoruz" dedi.

Ayçiçek Yağında Büyük İndirim: Fiyatlar Düşüyor, Vatandaşlar Stoğa Koşuyor! Ayçiçek Yağında Büyük İndirim: Fiyatlar Düşüyor, Vatandaşlar Stoğa Koşuyor!

BÜYÜMEYE DEVAM EDİYORUZ

Sörfük; "Tüm Türkiye'de ve yurtdışında yaygınlaşan satış ağımız ile büyümeye devam ediyoruz. Hizmet ve ürün kalitemizi yatırımcılarımızla beraber yükseltiyoruz. Her geçen gün ailemize yeni bir üye katılıyor. Bu da bize farklı bir gurur yaşatıyor. Kelebek olarak "sektörün en hızlı büyüyen markası" unvanı ile farkımızı ortaya koyuyoruz.

Bu süreçte bizlerle yol almaya başlayan değerli yatırımcımız Murat Bey'e ve ailesine huzurlarınızda Kelebek adına teşekkürlerimi sunmak istiyor ve hayırlı olsun diyorum.

Bizim için oldukça anlamlı bu günde bizleri yalnız bırakmayan değerli misafirlerimiz; hepinizi saygı ile selamlıyorum" diyerek konuşmasını tamamladı.

MUTFAKLA ÇOK İLGİLENMEDİK

Açılışta konuşan Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise şunları söyledi:

"Kelebek firmasını hepimiz iyi tanıyoruz. İnegöl'e gelmesi de bizim için büyük bir avantaj. Biz İnegöl olarak mobilyada büyük mesafe kat ettik. Fakat mutfak konusuyla çok ilgilenmedik. Mutfak işi sıkıntılı, zorlu bir iş...

Belki de İnegöl olarak uzak durmamızın nedeni bu. Yatak Odası, Yemek Odası, koltuk takımlarında aldığımız mesafeyi mutfakta alamadık.

Kelebek Mobilya Türkiye'nin en prestijli markalarından biri. Mutfak konusunda da önemli bir isim. Kendilerini kutluyorum. Başarılarının devamını diliyorum"

Osman Çolak'ın duasının ardından kurdele kesimi ile mağazanın açılışı gerçekleşti.