Erzincan’da görev yapan kadın polisler, şehit olmuş 17 kadın meslektaşları için anlamlı bir etkinlik düzenledi.

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü koordinesinde bir araya gelen kadın polisler, Erzincan Polis Şehitleri Hatıra Ormanı’nda fidan dikti. Bu anlamlı etkinlik, şehit kadın polislerin anısını yaşatmak amacıyla düzenlendi.

Genc Gazete 17 Kadın Polisimizin Görev Başında Şehit Olduğu (2)

Fidan dikimiyle şehitler yad edildi

Fidan dikim etkinliği, İl Emniyet Müdürlüğü’nün farklı birimlerinden katılan kadın polislerin desteğiyle gerçekleştirildi. Şehit düşen 17 kadın polisin hatırasına dikilen fidanlarla, hem doğaya katkı sağlandı hem de onların unutulmadığı bir kez daha vurgulandı. Fidan dikiminin ardından şehitler dualarla anıldı, bu sırada duygusal anlar yaşandı.

Kadın polisler geçmişi yad ediyor

Etkinlikte yer alan kadın polisler, meslektaşlarının fedakârlığını ve cesaretini hatırlatarak, onların izinden gitmeye kararlı olduklarını belirtti. Şehit polislerin anısını yaşatmanın önemine vurgu yapan kadın polisler, bu tür etkinliklerin bir gelenek haline gelmesinin anlamlı olacağını dile getirdiler.

"Şehitlerimiz, sadece meslektaşlarımız değil, aynı zamanda bu ülkenin cesur evlatları. Onların hatıralarını yaşatmak, bizler için büyük bir onur." – Erzincan Emniyet Müdürlüğü'nden bir kadın polis

Şehitler için dualar okundu

Fidan dikiminin ardından şehitler için dualar edildi. Etkinliğe katılanlar, şehit polislerin ruhlarına dua ederek, onların bu vatan için verdikleri fedakarlıkları bir kez daha andı. Duygusal bir atmosferin hakim olduğu etkinlikte, şehitlerin adlarının asla unutulmayacağı vurgulandı.

Genc Gazete 17 Kadın Polisimizin Görev Başında Şehit Olduğu (1)-1

İnanç haberleri için TIKLAYINIZ!

Astroloji ve Rüya haberleri için TIKLAYINIZ!

Kadın Aile haberleri için TIKLAYINIZ!

Kültür Sanat haberleri için TIKLAYINIZ!

Kaynak: İHA