Üzüm çekirdeği yağı, içerdiği güçlü antioksidanlar sayesinde serbest radikallere karşı kalkan oluşturuyor. Özellikle ‘Oligomerik Prosiyanidin’ adlı flavonoid, E vitamininden tam 50 kat daha güçlü! Cildinizdeki serbest radikalleri etkisiz hale getirerek akne oluşumunu önlüyor.

Aknenin Çözümü Buymuş Meğer! Üzüm Çekirdeği Yağı Ile Akneye Elveda! (3)

Linoleik Asit

Yağda bolca bulunan linoleik asit, cilt bariyerinizi güçlendirip nem dengesini sağlıyor. Cildi nemlendirirken gözenekleri tıkamıyor; böylece akneyle savaşırken cildinizi rahatlatıyor.

İnflamasyona Karşı Yatıştırıcı Güç

Anti-inflamatuar özellikleri sayesinde üzüm çekirdeği yağı, akneye bağlı kızarıklığı ve şişliği azaltıyor. Düzenli kullanımla, ciltteki inflamasyonu kontrol altına alıp izleri hafifletiyor.

Aknenin Çözümü Buymuş Meğer! Üzüm Çekirdeği Yağı Ile Akneye Elveda!

Güneşin Zararlı Etkilerine Karşı Koruyor!

Cildinizin ihtiyacı olan ekstra koruma için üzüm çekirdeği yağına güvenin! Proantosiyanidinler, UV ışınlarının zararlı etkilerine karşı cildinizi korurken, akne sonrası lekelerin oluşumunu da engelliyor.

Kullanım Önerilerine Bakalım!

Üzüm çekirdeği yağını doğrudan cildinize uygulayın veya nemlendirici kreminize ekleyin. Hafif yapısı sayesinde hızla emilir, yağlı bir his bırakmadan cildinizi besler. Üstelik makyaj altına bile rahatlıkla uygulanabilir. Serin ve karanlık bir yerde saklayarak bu sihirli yağı uzun süre kullanabilirsiniz. Emin olmak için bir sağlık  personeline danışmayı unutmayın!

Kaynak: Haber Merkezi