Apple’dan iPhone 15 kullanıcılarına karşı uyarıda bulundu. Güvenlik zafiyeti bulunmaktadır. Kullanıcıların acil olarak güncelleme yapması gerekmektedir.

Apple’dan iPhone 15 kullanıcılarına uyarı geldi

Geçtiğimiz aylardan itibaren satışa çıkan Apple, Türkiye'de toplam 50 bin TL'den satışa çıkan iPhone 15'lerle alakalı "acil" bir güncelleme yayınladı.

Apple’dan iPhone 15 kullanıcılarına uyarı geldi

Amerikan merkez olmak üzere teknoloji ve yazılım şirketlerinden biri olan Apple, kısa bir zaman önce piyasaya çıkardığı ve Türkiye’de en ucuz modellerinden biri olan ve toplam 50 bin TL’ye satılan iPhone 15’ler için bir güncelleme yayınladı.

Apple’dan iPhone 15 kullanıcılarına uyarı geldi

Şirket tarafından yapılan açıklamaya göre temassız ödeme ve otomobillerle alakalı uygulamalarda güvenlik zafiyeti oluştuğu ve kullanıcıların acilen bu güncellemeyi yapmaları gerektiğini söyledi.

iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max model telefonlara sahip olan kullanıcıların bu güncellemeleri hızla yapmaları gerektiği söylendi. 

Özellikle telefona getirilen ve bazı otomobil modellerini uzaktan açmaya imkan veren özelliğin çalışmadığı ve bu güncellemeyle alakalı birlikte çalışabileceği söylendi.

WhatsApp’ta Genç Gazete kanalını takip edin:
https://whatsapp.com/channel/0029Va9sUvv7YSdBkk9nnX0G
KANALI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN
NASIL TAKİP EDEBİLİRSİNİZ ?
Eğer bu yazıyı mobil web tarayıcıdan ya da uygulamadan okuyorsanız BURAYA tıklayarak abone olabilirsiniz.
Whatsapp İhbar Hattımıza haber göndermek için;
0532 696 30 57