TFF 2.Lig Beyaz Grupta yer alan temsilcimiz İnegölspor, 2024-2025 sezonunun ikinci haftasında kendi evinde karşılaştığı Sarıyer ile 0-0 golsüz berabere kalarak ilk puanını da almış oldu. 
    Ligin ilk haftasında deplasmanda Altınordu karşısında arzu edilen oyunu sergileyemeyerek 2-0  yenilen temsilcimiz bu hafta kendi evinde oynayacağı maçta Sarıyer'den puan veya puanlar almayı hedefliyordu. 
   Buna karşın konuk ekip Sarıyer ise şampiyonluğu hedefleyen bir kadro yapısıyla temsilcimiz karşısında mutlak galibiyeti hedeflemişti. 
   İnegöl İlçe Stadında fakat maalesef geçen sezondan kalma cezadan dolayı seyircisiz oynanan maçın ilk yarısına konuk ekip Sarıyer'in vuruşu ile başlandı. Konuk ekip Sarıyer maça çok etkili başladı. Sağ ve sol her iki kanadı da çok güzel kullandı. İstedikleri zaman ceza sahamıza kolayca girdiler fakat topları istedikleri yere gönderemediler. Konuk ekibin 3 topu direkten dönerken kalecimiz Bekir Sevgi'nin çıkardığı toplar da var tabii. Birkaç topu da beceriksizliklerinden dolayı golle sonuçlandıramadılar. Fakat genel anlamda bizden çok üstündüler diyebiliriz. 
    Temsilcimiz 45+3'te Hasan Alp Altınoluk'la bir gol buldu fakat ofsayt gerekçesiyle bu gol iptal edildi. Hasan Alp Altınoluk maç içerisinde birkaç pozisyondan yararlanamadı. Ayrıca Alpay Koçaklı ve İbrahim Can Köse ile yakalanan pozisyonlar da gole çevrilemedi.
   Hem temsilcimiz hem de konuk Sarıyer maçta çok iyi mücadele ettiler fakat orta hakem Eren Özyemişlioğlu ise sahanın en kötüsüydü. Her iki takımın aleyhine verdiği kararlarla maçı da germeye çalıştı. 
   Teknik heyet geçtiğimiz haftaki Altınordu maçının ilk 11'inden sadece 3 tanesini değiştirmiş. Maçtaki oyuncu değişiklikleri yerinde oldu. Oyuncular da Sarıyer maçına iyi hazırlanmışlar. 
   Rakibin üstünlüğü ile tamamlanan maçta alınan beraberlik ve 1 puan elbette iyidir. Fakat takımdaki oyuncuların uyumsuzluğu hâlâ  devam ediyor. Bu arada takıma takviye gerektiği de aşikar. Yönetimin de bu konuda çalışmalar yürüttüğünü biliyorum.
   Gelecek hafta pazar günü deplasmanda saat 19.00'da Afyon Spor Kulübü ile karşılaşacağız. Temsilcimize bu maçta başarılar diliyorum.

Müslim Serbest