Bursa'da 10 Ocak 2024 Çarşamba günü hava durumu şu şekilde: Meteoroloji'nin yayınladığı rapora göre, Bursa genelinde gün boyunca yağmur geçişleri etkili olacak ve termometreler en yüksek 6 dereceye kadar çıkacak. Gece saatlerinde ise karla karışık yağış bekleniyor. Meteoroloji, bu kar yağışıyla ilgili yeni bir uyarıda bulunarak dikkatli olunmasını tavsiye ediyor.

Bugün Bursa’da hava nasıl olacak?

Günün başlangıcında, Bursa'da hava sıcaklığı 3 derece civarında olacak ve sabah saatlerinde yağışlı ve çok bulutlu bir gökyüzü gözlemlenecek. Öğle saatlerine doğru yağışlar artarak devam edecek ve termometreler 4 derece seviyelerine kadar düşecek.

Öğleden sonra, şehir genelinde yağış geçişleri ve çok bulutlu bir hava hakim olacak, sıcaklık ise 4 derece civarında olacak. Akşam saatlerine gelindiğinde termometreler 5 dereceye düşecek ve yağışlar devam edecek. Gece saatlerinde ise karla karışık yağışla birlikte hava sıcaklığı 2 derece seviyelerine inecek.

Meteorolojinin 5 günlük tahmin raporuna göre, haftanın ilerleyen günlerinde Bursa'da kar yağışı etkili olacak. Cuma ve Cumartesi günleri buz kesen havanın etkisiyle karla karışık yağış ve kar bekleniyor. Cuma günü en yüksek sıcaklık 7 derece olacakken, Cumartesi günü ise sabah saatlerinde eksi 7 dereceye kadar düşen bir sıcaklık öngörülüyor. Pazar günü ise dondurucu soğuk bir sabahın ardından termometreler gün içinde 6 derece seviyelerine çıkacak.