Bursa Büyükşehir Belediyesi, yeni eğitim-öğretim yılında ihtiyaç sahibi öğrencilere destek olmayı sürdürüyor. Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Zemci Şahin, Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin “Okula Başlama Desteği” projesi hakkında önemli bilgiler paylaştı.

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Zemci Şahin, "Bursa Büyükşehir Belediyemiz yeni proje ve uygulamalarıyla her alanda olduğu gibi halkımızın yanında olmaya devam ediyor. Yeni eğitim öğretim yılında da Bursa Büyük Şehir Belediyemiz Okula Başlama Desteği projesi ile ihtiyaç sahibi öğrencilerin ve velilerin yanında olmaya devam ediyor. Okula Başlama Desteği ile ihtiyaç sahibi olan ve başvuruda bulunanlara 1500tl yardımda bulunulacaktır. Başvuru yapmak isteyen öğrencilerimiz 16 Ağustos ile 31 Ağustos tarihleri arasında Bursa Büyük Şehir Belediyesi’nin web sitesinden başvuru yapabilirler. Önümüzde ki günlerde Bursa Büyükşehir Belediyemiz Bursa ve İnegöl halkı için daha yeni hizmetlerini kamuoyuyla paylaşacağız”dedi.

Whatsapp Image 2024 08 16 At 17.13.25

Başvurular 16-31 Ağustos Tarihleri Arasında

Bu destekten faydalanmak isteyen öğrenciler, 16 Ağustos ile 31 Ağustos tarihleri arasında Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin resmi web sitesi üzerinden başvurularını yapabilecekler. Zemci Şahin, önümüzdeki günlerde Bursa ve İnegöl halkı için yeni projelerin de kamuoyuyla paylaşılacağını ifade etti.

Başvuru yapmak için TIKLAYIN

Kaynak: BÜLTEN