Spor/Bursa Amatör

Bursa Büyükşehir Futbol Turnuvasında Heyecan Devam Ediyor

Bursa Büyükşehir Belediyesi Birimler Arası Futbol Turnuvası, Merinos Stadyumu'nda 14 Ekim'de başladı ve 70 takımın katılımıyla heyecan dolu maçlara sahne oluyor.

Abone Ol

Merinos Stadyumu'nda 14 Ekim tarihinde başlayan Bursa Büyükşehir Belediyesi Birimler Arası Futbol Turnuvası'nda heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Toplamda 64 erkek ve 6 kadın takımın katıldığı turnuvada, takımlar şampiyonluk için kıyasıya mücadele ediyor.

Erkeklerde 16 grupta dörder takım mücadele ederken, gruplarında ilk iki sırayı alan 32 takım eleme turlarına kalacak ve şampiyon bu şekilde belirlenecek. Kadınlar ise 11 Kasım tarihinde sahaya çıkacak. 6 takımın yer aldığı kadınlar kategorisinde, iki grupta mücadele edecek takımların grup birincileri finalde karşılaşacak.

Hafta arası Merinos sahasında oynanan karşılaşmalarda, Cüneyt Çetin ve Serkan Bulut gibi teknik direktörler de forma giyerken, BAL'da Yıldırımspor forması giyen Kemal Ata Döner de sahada yer alıyor.

Perşembe günü oynanan son maçlarda ZABITA FK ile BURFAŞ FK ve BURULAŞ OTOBÜS BAKIM ile BURULAŞ YENENTUS karşı karşıya geldi. Teknik Direktör Cüneyt Çetin'in forma giydiği takım, UKOME KENT ESTETİĞİ'ni 3-2 mağlup ederek turnuvada ilk galibiyetini aldı.