Bali, tutuklu bulunan Dilan Polat'ın iki aydır ne cezaevinde ne de hastanede olduğunu iddia ederek büyük bir tartışma başlattı.

Bircan Bali

Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamalarıyla 4 Kasım'da tutuklanan Dilan Polat ve eşi Engin Polat, kamuoyunun dikkatini çekmeye devam ediyor. Bircan Bali'nin iddialarına göre, Dilan Polat son iki aydır serbest bırakıldı ve bu süre zarfında ne cezaevinde ne de Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde bulunuyor.

Dilan Polat İki Aydır Serbest Mi Bircan Bali’den Olay Yaratan İddia!

Bali, Polat'ın kendi evi dışında bir evde kaldığını ve çocuklarıyla vakit geçirdiğini öne sürdü. Ayrıca, basından uzak arkadaşlarıyla da uzun süreler sohbet ettiğini belirtti. Bali, yakın zamanda Dilan Polat'ın hastaneden çekilmiş bilinçli bir fotoğrafının ortaya çıkacağını ve bu fotoğrafın bilinçsiz olarak çekildiği iddia edileceğini de sözlerine ekledi.

Dilan Polat İki Aydır Serbest Mi Bircan Bali’den Olay Yaratan İddia! (2)

Bu iddiaların ardından yayına bağlanan Polat ailesinin avukatı Hüseyin Kaya, Bircan Bali'nin iddialarını net bir şekilde yalanladı. Kaya, "Bu iddiayı benden önce devlet yalanlar. Siz bu iddiayı neye dayandırıyorsunuz? Bu öyle bir iddia ki TC Adalet Bakanlığı'nı suçlayan bir iddia" diyerek tepki gösterdi.

Kaynak: Haber Merkezi