İsrail'in gece saatlerinde Gazze Şeridi'ndeki El Aksa Camii'ne düzenlediği saldırıda can kaybı artarak 21’e yükseldi.

Saldırılar devam ederken, sivillerin sığındığı İbn Rüşd Okulu'na da bomba yağdı. Gazze’de yaşanan bu son saldırılar, Filistin halkı üzerinde büyük bir yıkım yarattı.

Katil İsrail'in Gazze'ye saldırıları hız kesmiyor

İsrail ordusu, gece gündüz Gazze Şeridi'nde sivil hedefleri bombalamaya devam ediyor. Son saldırılardan biri de Gazze’nin merkezindeki Deir el-Balah bölgesinde bulunan El Aksa Camii'ne yönelik gerçekleşti. İsrail güçlerinin camiyi hedef alması sonucu hayatını kaybedenlerin sayısı 21’e yükseldi. Ayrıca, bölgede çok sayıda sivilin yaralandığı bildirildi.

Genc Gazete Gazze İsrail Filistin Camiye Saldırı (2)

Okula yapılan saldırıda 3 Filistinli öldü

Gazze Hükümet Medya Ofisi'nden yapılan açıklamaya göre, İsrail ordusu, sivillerin sığındığı İbn Rüşd Okulu'na da saldırı düzenledi. Bu saldırıda 3 Filistinli yaşamını yitirirken, toplamda 93 sivilin yaralandığı açıklandı. Yaralılar arasında çok sayıda kadın ve çocuğun olduğu bildiriliyor.

Genc Gazete Gazze İsrail Filistin Camiye Saldırı (1)-1

Dünya sessiz, Gazze kan ağlıyor

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları artarak devam ederken, uluslararası toplumun sessizliği tepki çekiyor. Bölgedeki yıkım ve can kaybı her geçen gün büyürken, Filistin halkı ağır bir insani krizle karşı karşıya. İsrail’in bu saldırıları, bölgede soykırım olarak nitelendiriliyor.

“Sivillerin sığındığı okula yönelik saldırıda 3 kişi hayatını kaybetti, 93 kişi yaralandı.”

Genc Gazete Gazze İsrail Filistin Camiye Saldırı (3)

İnanç haberleri için TIKLAYINIZ!

Astroloji ve Rüya haberleri için TIKLAYINIZ!

Kadın Aile haberleri için TIKLAYINIZ!

Kültür Sanat haberleri için TIKLAYINIZ!

Kaynak: İHA